Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Lesiu automaty to raczej do zapleczówek, podlinkowania wpisów.

A możesz wyjaśnić dlaczego? Bo ja - pewnie w swej głupocie i niewiedzy - zawsze sądziłem (i sądzę), że to nie kwestia narzędzia, ale bazy czyli miejscówek do których się dodaje. No i w czym ręcznie dodany wpis jest lepszy od automatycznego (jeśli został solidnie przygotowany)? Pomijając rzecz jasna miejsca, gdzie automatem dodać nie można.

Cena w porównaniu z innymi softami nie jest atrakcyjna:

Zamówienie: Licencja Publiker 3.x.x, Moduł integracji z Antigate oraz DeathByCaptcha

Wartość netto: 494 zł

Wolniejszy i mniej skuteczny od np. DonLinkAge. Jeśli myślisz o sofcie na serwer to właśnie bym DLA wybrał, produkty Omni to same problemy (moja opinia). Jeśli coś pod Windows to programy Miona i GSA.

• 3 miesiące temu...

Odgrzeje kotleta

Wczoraj robiłem przenosiny publikera na nowy serwer po instalacji wszystko ok wiec zrobiłem dalsze kroki tak jak tu pisze

https://forum.publiker.pl/index.php?topic=80.0

i po wgraniu kopi bazy i zmianie tego value taki oto komunikat mam

blad numeru wersji programu Publiker zapisanej w bazie danych, odczytana wartosc:0

hm admin od pubikera milcz na razie pewno weekend czy ktoś wie jak to naprawić?

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności