Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na grupę mam ustawione 40 linków dziennie, w gurpie znajduje się około 8 linków, publiker do tej pory dodał do 6 katalogów(5 dla strony X i 1 dla strony Y). Jak to u was wygląda? jeżeli ustawicie 30 linków dziennie dla grupy to faktycznie dziennie dodaje do 30 katalogów? Skrypt mam od kilku dni, może to mieć wpływ(podobno publiker się rozkręca)?

Do czego służy opcja "Uruchom wykonywanie zadań z listy w pętli " w zakładce zadania cron?

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

1. Dłuugo sie rozkręca z nowym projektem - to fakt.

2. Ta opcja ręcznie uruchamia wykonywanie zadań po kolei z listy crona. Po kolei, czyli działa dotąd, aż nie polegnie na jakimś zadaniu, wtedy miele w miejscu. Lepiej odpalić adres z końcówką /128.

Eksperyment Discover.pl

Czy publiker akceptuje zagnieżdżone synonimy typu?:

{ala|mariola} {{ma kota|ma psa}|{jest {brzydka|ładna|gruba}}}

Czy można dodać w synonimie spację, albo jeszcze lepiej pusty znak i czy będą one losowane jak każdy inny wyraz?

przykład spacja:

{ala|mariola| }

- spacja jest na końcu łańcucha

przykład pusty znak:

{ala|mariola||}

- pusty znak jest na końcu łańcucha

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Hej mam problem z publikerem - nie dodaje do precli.

Konto email jest podane prawidlowo, ale paskud nie chce sie rejestrowac.

Na skrzynce nie ma zadnych emaili.

Odnosnie precli mam taki komunikat:

Nie udało się pobrać login, hasła do tego precla: https://tekstyreklamowe.wordpress.com/

Status końcowy: OK (zadanie zakończone)

i tak przy każdym... ;/

@pyzdera - u mnie działają zagnieżdżone i puste. Jak wprowadzisz samą spację, to przypuszczam, że będziesz miał nadmiarową spacje w treści po losowaniu. Możesz to sam sprawdzić nie odhaczając grupy do dodawania i sprawdzając w opcji test (przy generatorach w nawiasie).

@seoroot - testowałeś pocztę? Najlepiej sprawdzała sie poczta na o2. Niemniej faktycznie coś z dodawaniem do precli jest kiepsko. Po ostatniej aktualizacji mam 60-70 wysłanych dziennie i 0 (zero) dodanych. Ułamek tego co "zamówiłem, dobrze, że jest jeszcze dodawarka.info - do precli niezawodna.

Eksperyment Discover.pl

Nie wiem co macie skopane panowie ale ja dziś mam ponad 50 precelków dodanych :wow: na jedną stronę linkowaną - reszty mi się nie chce sprawdzać.

Piszcie do suportu, załóżcie im extra konto do logowania i zazwyczaj powiedzą co jest źle - mi kilka razy zaglądali aż zaczął działać (pewnie dlatego ostatnio nie klnę na ten soft :) )

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

przydał by sie jakiś licznik ile razy dany artykuł został wysłany

gdyby nagle okazało się ze 500 razy to by na pewno nas motywowało do dodawania kolejnych alternatywnych treści

Jeżeli szukasz drogich wizytówek lub strasznie drogich ulotek to zobacz: reklama bydgoszcz. Zaprojektują tobie genialną reklamę ale za wielką kasę.

Ja mam w az.pl - było trochę problemów ale teraz już jest OK - na cronie co 1 min śmiga wszystko jak tra lala i podlinkowaniu 100% Przykład strona linkowana ma 300 linków a jeden z takich linków ma 400 kolejnych hahah (i pytanie co ja pozycjonuje :D siebie czy swój wpis)

Ale mimo wszystko nie polecam az.pl trochę wojenek było - ale ja łatwo za wygraną nie daje

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Pomysł na mały fjuczer w updacie - PRZENOSZENIE projektów między grupami. Obecnie działa tylko KOPIOWANIE (a i to słabo, ale była obietnica poprawienia w updacie), przenoszenie pozwala ludziom z większą ilością zaplecz na łatwiejsze zarządzanie tym bałaganem bez ręcznej ingerencji w bazę danych ;)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności