Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Proponowalbym zrobic tak, zeby aplikacja byla przypisana do domeny, a nie do serwera. Ogolnie jestem przeciwnikiem takiego przypisywania ale juz lepiej jak jest do domeny, bo serwery sie czesciej zmienia. Najprostszy przyklad dlaczego lepiej do domeny jest taki, ze ktos odpali skrypt, pododaje tam projektow i zaraz sie okaze, ze serwer nie wytrzymuje i trzeba sie bedzie przenosic na inny i bedzie musial placic 50zl.

Pisze to z wlasnego doswiadczenia, bo akurat mialem w tym tygodniu taka sytuacje, ze kupilem skrypt i po kilku dniach zaczal generowac ponad 10% obciazenia serwera i mnie wywalili z hostingu, ale na szczescie skrypt jest przypisany do domeny z mozliwoscia jej 20krotnej darmowej zmiany.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Daje radę. Dodaje do prawidłowych kategorii. Trochę trudno się połapać na początku o co chodzi i co jest do czego. Jak na moje potrzeby jest zupełnie wystarczający. I lada dzień będzie zintegrowany z eweLINKą ;)

Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji!

Tak, jak się już człowiek odnajdzie w tym wszystkim, i cron podziała kilka dni, to się zaczyna robić wszystko jasne i proste. Skuteczność bardzo fajna póki co, dodaje tak jak ma dodawać.

Tak btw: to mi by się przydała możliwość eksportu linków do wpisów w postaci csv np.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Jak to jest z tą licencją, jeśli mnie wrzucą z serwera za zbyt duże obciążenie to będę musiał płacić 50zł za aktywacje na innym hostingu ?

Ja miałem problem z hostingiem, przeniosłem na inny i poprosiłem o nową licencję. Nie nie było z tym problemu.

Internetowy System Reklamowy to połączenie katalogu stron, katalogu firm, katalogu sklepów oraz ogłoszeń drobnych i artykułów.

abixx, Thx za info, to rozwiało moje wątpliwości i zakupiłem wczoraj soft.

Po wieczornych testach, na razie jest więcej pytań niż odpowiedzi co do tego softu :)

Wie ktoś może, jakie są zależności między Teksty pełne a Teksty częściowe ?

Czy wie ktoś może, gdzie można sprawdzić do których katalogów strona została dodana, bo szukam, szukam i znaleźć nie mogę.

Kea dodane linki sprawdzasz w: projekty->zarządzaj grupami->linki

Z tym, że u mnie program na razie automatycznie nie dodaje linków, jedyne linki jakie tam mam są z manualnego dodania, support zapewniał, że to kwestia czasu bo program musi przemielić zadania CRON, poczekamy zobaczymy.

Teksty pełne i częściowe to podział zależny od tego co masz przydzielane w generatorze (domyślnie teksty pełne).

Najtańsze przedłużenia domen: masternet.pl468x60.jpg

50 zł w zakładzie bez ryzka - betclic.pl

Darmowe gry flash

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności