Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

przydała by się opcja która umożliwia dodanie do projektów dodanych ręcznie (poza publikerem) wpisów do precli i katalogów.

Jeżeli dodaje sam do bardzo wartościowch katalogów czy precli wpisy płatne i chciałbym je podlinkować ...?

Jeżeli szukasz drogich wizytówek lub strasznie drogich ulotek to zobacz: reklama bydgoszcz. Zaprojektują tobie genialną reklamę ale za wielką kasę.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Błąd: operacja nie została wykonana poprawnie.

Nie podałeś poprawnych danych

Wskazówka: Linkuj z precli -> wartość początkowa nie może być więsza od wartości nasycenia

To ograniczenie powinno zostać usunięte. Powinno się dać najpierw dowalić więcej a później po nasyceniu linkować mniej.

...

Witam Panowie,

Mam problem z publikerem bo pod zadna przegladarka niechce mi odpalic "manualnego" dodawania..

- Pod IE wywala biala pusta strone badz Could not complete the operation due to error 80020101.

- Mozilla fierefox pusta strona

- Opera pokazuja mi sie okienka tak jak w filmiku instruktazowym, naciskam dalej ale jedyne co otrzymuje to -> Panel gotowy do obsługi następnego zadania Dalej i tak w kolko.

Mial ktos moze taki problem bo chyba z 2h nad tym siedze, zmieniajac javy i inne duperele ale nic nie pomaga i juz niemam pomyslow?

Przydałby się jakiś filtr na domeny w menu Katalogów. Właśnie deaktywowałem 10 nieaktywnych śmieci z *.8p.pl i fajnie byłoby móc to zrobić od razu dla wszystkich katalogów z takim adresem.

czy mozna zainstalowac druga kopie skryptu w ramach 1 licencji?

Tak, ale nie będzie działać.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Nie wiem czy to kwestia jakiegoś ustawienia ale zauważyłem, że mimo zaznaczenia "przed dodaniem tego adresu do katalogu sprawdź, czy taki wpis już istnieje" zdarza się, że Publiker dodaje wpis i następnie zlicza jako dodany tego dnia mimo, że wpis już istniał. Szczególnie zważyłem to na web Mini. Czy spotykacie się z podobnym problemem?

Właśnie ten sam problem mam co seoroot, myślałem - że może ja coś robię nie tak, bo fakt jestem "nowy" w publikerze.

Ale ustawiam dodawanie do precli nawet na XX/dzień. Dodaje teksty/linki - przy sprawdzaniu grupy pisze ze nie ma błędów.

Następnie w cronie nawet manualnie odpalam polecenie dodawania do precli to mam komunikat:

Planowanie dodania do precla - aktualnie żadna grupa nie wymaga wysłania wpisu do precla. Planowanie odłożone na późniejszy termin.

Status końcowy: OK (zadanie zakończone)

A grup mam kilka i w żadnej nie dodaje wpisów do precli... no czasem zdarza się im dodać do tych "atykułów w webmini" - ale to taki pseudoprecel.

I przez 2 tyg. gdzie jak pisałem mam po XX na grupę/dzień precli i to kilka takich grup a w statystykach:

Wysłanych: 232 (do katalogów: 222, do precli: 10)

Z tego te 10 precli to jak pisałem z webmini.

Co się dzieje ?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

a ja mam z kolei pytanie czy publiker dodaje wam do katalogow w pierwszej kolejnosci o "najwyzszym page rank", bo widze jest taka opcja i nawet ja zaznaczylem, czy dodaje wam tak jak mi nie zwazajac na to ustawianie ?

Po za tym kwestia ilosci dodanych katalogow/precli powinna byc jak najszybciej rozwiazana, bo sam mam taki problem jak reszta -> nastawiłem dodawanie dziennie 6 katalogów i 6 precli, jak wsumie dodadzą się dwa to jest to spory sukces, a chyba tak to nie powinno wygladac..

u mnie preclowanie działa ok, nie zauważyłem żadnych uchybień od normy. Dodawanie z opcją "najwyzszym page rank" działa kiepsko to fakt.Przydałyby się kompletne statystyki, które obrazowały by ile zostało dodanych katalogów/precli dla danej strony z rozkładem dziennym/tygodniowym, miesięcznym.

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Dostałem jedną poprawkę, która sugerowałem w tym temacie - życie stało się prostrze.

Macie może komunikat, przy wyłączaniu/włączaniu zadań cron:

"Operacja nie powiodła się"

Mam tak za każdym razem, wiem że to pikuś, ale chciałbym jednak wiedzieć czy to tylko u mnie (wina serwera, systemu plików) czy u kogoś jeszcze.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności