Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
i przy takiej okazji chciałbym się zapytać jak to wygląda z tymi SEOKatalogami

Nie da rady zresztą w 1.4 będzie taka rewolucja jeśli chodzi o token że załatwi sprawę ew. dodawarek na zawsze :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

i przy takiej okazji chciałbym się zapytać jak to wygląda z tymi SEOKatalogami

Nie da rady zresztą w 1.4 będzie taka rewolucja jeśli chodzi o token że załatwi sprawę ew. dodawarek na zawsze :)

a dlaczego nie zacząć współpracy?? przecież wiele wpisów z dodawarek jest w porządku, wpisy w dobrych katalogach są opłacane.

z czasem coraz mniej ludzi będzie dodawać ręcznie i blokując dodawarki blokujesz klientów.. dlaczego unikać dodatkowego źródła wpisów?

a dlaczego nie zacząć współpracy?? przecież wiele wpisów z dodawarek jest w porządku, wpisy w dobrych katalogach są opłacane.

Tak się składa że w firmie używamy Publikera i nie chciałbym widzieć do moderacji w swoich SEOKatach to co nim linkujemy hehehe :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

a ja chciałbym spytać, czy komuś prawidłowo działa automatyczne podlinkowywanie wpisów z swli (gotlink, e-weblink) ?

Również zauważyłem ten problem - tj. test logowania, dodania testowego linku działa super (gotlink), ale samo podlinkowanie automatyczne już nie, od wczoraj nie dodało żadnego linka do wpisu mimo ustawienia podlinkowania każdego wpisu i z precla i z katalogu. Zakładam, że rzecz jasna podlinkowuje tylko aktualne, tj. właśnie wysłane wpisy, a te dotychczasowe pomija - no ale tak czy siak żadnego linka do grupy ustalonej nie dodało. ;)

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Ile macie aktywnych Wodpressów w publikerze? Bo u mnie nic nie spadło, bo od kilku(nastu) dni używam i mam 306. Wydaje mi się, ze powinno być trochę więcej...

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności