Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja założyłem nowy mail i login do rejestrowania w WordPressach. Puściłem jeszcze raz rejestrację w nieaktywnych no i z 306 zrobiło się 1085 więc jest lepiej.

Tylko jako nowego usera publikera powiedzcie jak to się odbywa z nowo dodanymi/znalezionymi wordpress'ami?

Bo jak przeszuka mi jakąś listę i coś znajdzie to od razu się tam rejestruję? Czy tylko rozpoznaje ze to Wordpress i dodaje do nieaktywnych? A by potem dodać do aktywnych trzeba odpalić ten proces rejestracji we wszystkich nieaktywnych?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

U mnie ruszyło z Wordpressami:

2055

1152

903

Poza tym świetna funkcja podlinkowywania z SWO, Publiker rządzi :pytajnik:

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Hmm ... z racji kilku aktualizacji (teraz już 1.0.11) i ogólnie z faktu, że znowu muszę zająć się linkowaniem powróciłem do zabawy z publikerem.

Zauważyłem jedną rzecz, którą można by było rozważyć. Chodzi dokładnie o coś takiego jak własne grupy katalogów/precli.

Można by było wtedy zdefiniować sobie grupy typu:

Najlepsze: tu wrzucać swoje "ulubione"

Pewne precle: -||-

Anglojęzyczne: tu adresy katalogów/pressel anglojęzycznych

Oczywiście tworzenie/wypełnianie tych grup byłoby "ręczne" (choć możliwość importu listy z CSV/URL'a byłaby fajna) co by nie zajmować dodatkowego czasu i tak przeciążonemu CRONowi :) CO najwyżej z listy katalogów by można było je delegować do grup.

Potem w grupach by można było określić z czego ma korzystać - ze wszystkich, czy z konkretnych "grup" katalogów.

Pozwalałoby to np pozycjonować anglojęzyczną stronę tylko w liście anglojęzycznych spamów.

Zapewne wystarczyłaby dodatkowa kolumna w bazie katalogów/precli o nazwie "Grupa" (INT, Index) - ewentualnie tabela złączeniowa (ID grupy | Id katalogu), i dodatkowa tabela listująca te grupy [iD (Primary, AI) | Nazwa].

Wtedy np publiker zanim doda wpis sprawdzi, z jakiej grupy linków ma czerpać. Jak z wszystkich to "po bożemu", ale jak z konkretnych to wtedy sobie zawęża.

No i w liście katalogów przydałaby się możliwość sortowania wyników po różnych kryteriach (nagłówkach tabel) - łatwiej by było się odnaleźć w tych wszystkich katalogach.

@barat - zdecydowanie fajny pomysł, popieram :) Ja bym to jeszcze wykorzystał tworząc grupę z własnymi (niepublicznymi) katalogami. Całkiem fajna perspektywa na automatycznie rozwijające się katalogi wolne od śmieci :(

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Czy wam liczba aktywnych WordPressów wróciła do normy - ja utworzyłem nowego maila i kliknąłem ponownie rejestracje - niestety liczba aktywnych została na tym samym poziomie...

PS. w jaki sposób usunąc WSZYSTKIE hasła do precli aby móc wszystko jeszcze raz zarejestrować na innego maila?

Pozdrawiam

lukasha

Projekt: xxx
Grupa: główny
ID grupy: 1

Teksty częściowe - nie można wygenerować odpowiedniego tekstu

Brak tekstu spełniającego warunki:
opublikowany, przeznaczony do podlinkowania, tekst normalnej długości (długi), przeznaczony do publikacji w preclach

dostaje na maila

nie pojęcia co jest źle a było dobrze przed update

Jeżeli szukasz drogich wizytówek lub strasznie drogich ulotek to zobacz: reklama bydgoszcz. Zaprojektują tobie genialną reklamę ale za wielką kasę.

Projekt: xxx
Grupa: główny
ID grupy: 1

Teksty częściowe - nie można wygenerować odpowiedniego tekstu

Brak tekstu spełniającego warunki:
opublikowany, przeznaczony do podlinkowania, tekst normalnej długości (długi), przeznaczony do publikacji w preclach

dostaje na maila

nie pojęcia co jest źle a było dobrze przed update

Pojawiła się łatka do poprawki (11) poprawiająca generowannie tekstów częściowych - może to to?

Sprawdzałeś?

Pozdrawiam

No nic - piszę teksty częściowe i wbrew temu co wiele osób twierdzi (że jest to skomplikowane) mam propozycję - by dać nad nimi jeszcze większą kontrolę.

Chciałbym mieć możliwość decydowania, czy tekst pojawi się na początku (to akurat jest), w środku (to też jest), czy na końcu (tego nie ma).

Dałoby to na prawdę fajną kontrolę:

Powstałoby kilka wstępów, kilkanaście miksowanych środków (np poświęconych konkretnym dziedzinom/frazom, zawierających statyczny link, który zawsze zostanie dołączony), oraz zakończeń.

Wtedy np we wstępach i zakończeniach mogą być linki auto, a w środkach można wstawić sobie statyczne linki.

Dla przykładu:

Wstęp - 900 znaków max - same linki typu auto - tak ze 3-4 wstępy

środek - 300 znaków max - jeden link statyczny na konkretną frazę (tyle krótkich ile fraz nam trzeba)

zakończenie - dowolna ilość znaków - same linki auto - ze 3-4

Potem ustawić, by tworzył teksty składające się z 1201 znaków i mamy pewność, że wylosuje wstęp, jeden środek i jedno zakończenie, że jeden link będzie taki jak chcemy (statyczny z ważną dla nas frazą) i dozwoloną liczbę linków dodatkowych (auto).

Nie wiem, czy nie zamotałem, ale chyba każdy powinien zrozumieć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności