Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy wam też dodaje po kilka tych samych artów do jednego precla?

Niestety i z tego co dowiedziałem się od autora to zamierzone działanie - nie błąd.

Zasugerowałem już opcję żeby dodawał tylko 1 art do 1 precla.

A po aktualizacji wszystko działa aż miło :(

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Witam

1. Jaki macie stosunek dodawanych katalogow vs precli?

Dla porownania wezmy statystyke dla pojedynczego projektu w ciagu ostatnich 14 dni:

Wysłanych: 1104 (do katalogów: 1039, do precli: 65)

Opublikowanych: 862 (w katalogach: 824, w preclach: 38)

lub inny projekt

Wysłanych: 733 (do katalogów: 657, do precli: 76)

Opublikowanych: 572 (w katalogach: 537, w preclach: 35)

2. Czy u Was roznice sa tez takie duze? U mnie to dochodzi do 20 do 1

3. Jaki macie procent podlinkowania wpisow? ktorych? , w ktorych katalogach?

Cos ostatnio te precle faktycznie stoja..

pozdrawiam

Witam

1. Jaki macie stosunek dodawanych katalogow vs precli?

Dla porownania wezmy statystyke dla pojedynczego projektu w ciagu ostatnich 14 dni:

Wysłanych: 1104 (do katalogów: 1039, do precli: 65)

Opublikowanych: 862 (w katalogach: 824, w preclach: 38)

lub inny projekt

Wysłanych: 733 (do katalogów: 657, do precli: 76)

Opublikowanych: 572 (w katalogach: 537, w preclach: 35)

2. Czy u Was roznice sa tez takie duze? U mnie to dochodzi do 20 do 1

3. Jaki macie procent podlinkowania wpisow? ktorych? , w ktorych katalogach?

Cos ostatnio te precle faktycznie stoja..

pozdrawiam

ad 1. U mnie w zależności od grupy - w jednych wiecej kataloguje, w innych precluje, statystki z grupy gdzie wiecej precluje:

Wysłanych: 259 (do katalogów: 74, do precli: 185)

Opublikowanych: 147 (w katalogach: 28, w preclach: 119)

ad 2. Jak widać różnice są - więcej precli, wszystko zależy od konfiguracji

ad 3. Podlinkowuje wpisy precli w preclach - 30% :)

Pozdr.

lukasha

czy komuś się zdarzyło w trakcie robienia linków z słów kluczowych przy pisaniu tekstów konfigurować cel i klasę linku?

będzie miło jak ktoś wyjaśni po co i w jakich okolicznościach ustawia się jaką klasę :)

Jeżeli szukasz drogich wizytówek lub strasznie drogich ulotek to zobacz: reklama bydgoszcz. Zaprojektują tobie genialną reklamę ale za wielką kasę.

Witam

Co myślicie żeby zaproponować taką małą modyfikacje tzn.

Teraz jest tak że dodaje wpis do podkategorii w priorytecie według słów kluczowych, a gdy nie znajdzie podkategorii to prubuje stworzyć stworzyć takową kategorie.

A ciekawym ułatwieniem było by gdyby dodawał do kategorii na której nam bardzo zależy jeżeli by jej nie znalazł to próbował by stworzyć tą kategorie, a gdyby to nie zadziałało to wtedy dodawał by do kategorii które dopisaliśmy jako dodatkowe/ewentualne itp.

Co sadzicie o tym.

Pozdrawiam

:)

Mógłby sie autor wypowiedzieć, co z tym zrobić. Dodawać kolejne konto pocztowe? Bo przecież na to samo drugi raz nie zarejestruje. Szajs.

Druga sprawa - dlaczego ja mam pobierać adresy wpisów w jakimś formacie SWL, a nie mogę bez tego. Chcę same adresy bez tej całej zabawy z edycją.

Eksperyment Discover.pl

U mnie podobnie. Liczba aktywnych WP spadła. Uruchomiłem utworzenie brakujących kont lecz nic to nie dało.

Wydaje mi się, że wysyłanie linków do SWLi również nie działa. Zmienię prawdopodobieństwo podlinkowania na 100% aby się upewnić.

Co do nowych opcji to przydałoby się dodanie:

- opcji, która przed stwierdzeniem czy dany wpis będzie podlinkowany, sprawdzi czy liczba linków wychodzących z opublikowanego wpisu nie jest większa niż X (określona przez nas). Nie ma sensu podlinkowywać śmietników. My dodajemy sobie po te 3 linki, ale niektóre katalogi mają po kilkanaście, czasami kilkadziesiąt linków emitowanych z SWLi.

- w statystykach opcji, pokazującej ile w sumie wpisów z precli / katalogów jest linkowanych i o jaką łącznie ilość linków chodzi. Pokaże nam to mniej więcej jak bardzo obciążamy system linkowaniem do wpisów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności