Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Czy do tego skryptu można dodawać własne listy katalogów(tych których nie ma w bazie) a potem dodawać je automatycznie lub półautomatycznie, czy jednak jest tak że korzysta on jedynie z bazy ogólnie dostępnych spisów katalogów i sam je aktualizuje a my nie mamy na to większego wpływu ?

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hmm ... kliknij by zarejestrował się ponownie w nieaktywnych preclach - u mnie przyniosło to skutek

2550-1201-1349

Swoją drogą - mam pozycję funkcjonalności.

Fajnie by było, by publiker był w stanie sprawdzić pozycję w google naszych linków.

Np mamy w publikerze jakiś link powiedzmy www.jakisportal.pl - wpisujemy w opcjach, że ma sprawdzać pozycję w google na słowa "super promocje", "za darmo" i zaznaczamy checkboxem, że ma monitorować.

Wtedy w statystykach osobna tabelka dla tych monitorowanych linków.

Wiadomo, ze to nie powinno być automatyczne dla każdego linku - bardziej właśnie dla wybranych.

I np publiker robiłby coś takiego raz na tydzień/miesiąc/wathever :)

To by było całkiem fajne - a jakby jeszcze można do tej listy dodawać linki nie będące w systemie (np jakaś ważna strona, której bezpośrednio nie preclujemy z publikera, ale to co w publikerze robimy ma na nią wpływ) to by było ekstra :)

zapuściłem funkcję rejestracji w nieaktywnych preclach - jednak moim zdaniem on skrypt sam powinien się tam rejestrować w tak zwanej wolnej chwili :)

Teraz czekam na efekty .... Czy używacie kilku maili do rejestracji w preclach czy tylko jeden?

Da się usunąć jakieś precle? np widz, że niektórzy mają setki subdomen np. takie kde.pl i chętnie bym to wyrąbał. Trzeba w bazie grzebać?

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Właśnie miałem to kupić ale poczytałem co piszecie i napisałem list czy da firma jakiś upust bo jak widzę na form nic nie odpisuje chyba nie ma pomysłu co napisać, do mnie odpisał momentalnie cytuję : Przykro mi, ale musimy sprawiedliwie traktować wszystkich klientów. Dla wszystkich cena jest jednakowa.

Tylko za co mam płacić za coś co nie chce działać, chyba sytuacja staje się bardzo podobna do drugiego automatu o którym piszą na tym forum, z tym, że ten drugi właściciel stara się coś wyjaśnić.

Właśnie miałem to kupić ale poczytałem co piszecie i napisałem list czy da firma jakiś upust bo jak widzę na form nic nie odpisuje chyba nie ma pomysłu co napisać, do mnie odpisał momentalnie cytuję : Przykro mi, ale musimy sprawiedliwie traktować wszystkich klientów. Dla wszystkich cena jest jednakowa.

Tylko za co mam płacić za coś co nie chce działać, chyba sytuacja staje się bardzo podobna do drugiego automatu o którym piszą na tym forum, z tym, że ten drugi właściciel stara się coś wyjaśnić.

no troche juz traci publiker na reputacji a szkoda

przydala by sie wypowiedz na temat problemów właścicleli publikera bo bez tego tworzy sie zla atmosfera

Jeżeli szukasz drogich wizytówek lub strasznie drogich ulotek to zobacz: reklama bydgoszcz. Zaprojektują tobie genialną reklamę ale za wielką kasę.

Hmm ... kliknij by zarejestrował się ponownie w nieaktywnych preclach - u mnie przyniosło to skutek
2550-1201-1349

Swoją drogą - mam pozycję funkcjonalności.

Fajnie by było, by publiker był w stanie sprawdzić pozycję w google naszych linków.

...

A mnie się wydaje, że Publiker to narzędzie do katalogowania i tyle :)

Jeśli chcesz coś sprawdzonego i porządnego do sprawdzania pozycji to zainteresuj się np tym: https://www.forum.optymalizacja.com/lofiver...php/t82427.html

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

salab o czym Ty piszesz? Przecież to link do : Znakomity skrypt panelu do monitorowania pozycji w Google.

Jak chcesz coś do monitorowania pozycji w google na różne frazy dla wielu stron to polecam www.googlemon.pl opłata doba słowa za TRZY GROSZE x 10 fraz = 30 gr x 30 dni = 9 zł Aby napić się mleka nie potrzeba od razu kupować krowy.

no troche juz traci publiker na reputacji a szkoda

przydala by sie wypowiedz na temat problemów właścicleli publikera bo bez tego tworzy sie zla atmosfera

Na reputacji traci, to fakt. Na szczęście przedłużyłem konto w dodawarka.info, więc w preclach mam rezerwę. Własne precle załatwiam inaczej.

Eksperyment Discover.pl

Nie wiem dlaczego macie takie problemy.

Używam publikera i jestem bardzo zadowolony.

Dobrze podlinkowuje w SWL (gotlink),

ładnie tworzy wpisy zarówno w katalogach i preclach

Działa naprawdę wyśmienicie.

Co do małej liczby aktywnych precli, utworzyłem nowego maila, kliknąłem ponowną rejestrację i mam:

WordPress 2893 1677 1216

1677 aktywnych - chyba ok.

Yeden napisał:

Druga sprawa - dlaczego ja mam pobierać adresy wpisów w jakimś formacie SWL, a nie mogę bez tego. Chcę same adresy bez tej całej zabawy z edycją.

Przecież autor rowniez o tym pomyslal, wystarczy w Konfiguracja / Formaty eksportu stworzyć sobie taki format jak chcemy i ładnie eksportuje.

Johnek napisał:

Czy do tego skryptu można dodawać własne listy katalogów(tych których nie ma w bazie) a potem dodawać je automatycznie lub półautomatycznie, czy jednak jest tak że korzysta on jedynie z bazy ogólnie dostępnych spisów katalogów i sam je aktualizuje a my nie mamy na to większego wpływu ?

Jest możliwość do bazy ogólnej dodania swoich katalogów.

Support ze strony autora również I klasa, wszystkie problemy jakie zgłaszałem mailowo były bardzo szybko rozwiązywane!

Podsumowując moim zdaniem jest to bardzo dobry soft.

Pozdrawiam

lukasha

Chyba trochę przesadzacie. Chcecie mieć program, który sam wam wypozycjonuje stronę za 300 zł? Nie ma takich cudów bo nie są możliwe. Zresztą gdyby istniały sam bym dał za niego 10000. Według mnie program sprawuje się przyzwoicie i dość dobrze kataloguje. Przerobiłem podobnych programów już kilka i wszystkie mają wady i zalety. Obecnie pomocny jest mi Publiker i jak się nic nie zmieni to pewnie jeszcze z niego trochę skorzystam.

Yeden napisał:
Druga sprawa - dlaczego ja mam pobierać adresy wpisów w jakimś formacie SWL, a nie mogę bez tego. Chcę same adresy bez tej całej zabawy z edycją.

Przecież autor rowniez o tym pomyslal, wystarczy w Konfiguracja / Formaty eksportu stworzyć sobie taki format jak chcemy i ładnie eksportuje.

A po co mi ta zabawa? ustawiał SWL, to przecież mógł od razu zrobić najprostsza opcję.

Chyba trochę przesadzacie.

Wisz, ja jestem egoistą. To u mnie ma działać tak jak powinien. A to, ze u Ciebie działa to słaba pociecha. Nie pisz więcej tekstów w rodzaju

Chcecie mieć program, który sam wam wypozycjonuje stronę za 300 zł? Nie ma takich cudów bo nie są możliwe.
bo tu nie o to chodzi.

Takie działanie mnie nie interesuje:

Wysłanych: 202 (do katalogów: 195, do precli: 7)

Opublikowanych: 98 (w katalogach: 93, w preclach: 5)

To jest 5-6 razy mniej niż było.

Eksperyment Discover.pl

brakuje mi podziału na typ(katalog - precel) przy eksporcie linków, przed aktualizacją taka opcja była. Czy u was też jej brakuje? Po aktualizacji kiepsko wygląda sprawa z preclami, czy ktoś już sobie poradził z tym problemem?

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

ja nie aktualizowałem i widzę, że dobrze zrobiłem.. szkoda jedynie, że autor w tej sprawie milczy.. Po za tym wy również macie taki problem, że nastawiacie np. 12 katalogów/precli dzień, a publiker dodaje do 3-5, czy to mój odosobniony przypadek? ;)

Zastanawiam się nad zakupem Publikera i zaznaczam że nigdy nie miałem z takim produktem do czynienia, a czytam tu na forum że bardzo dużo zależy od konfiguracji programu i trochę mnie to przeraża , czy dam radę. A tak nawiasem to oprócz tych prezentacji video producenta przydałby się jakiś bezpłatny e-book, może już jest. Czy ktoś może o tym słyszał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności