Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Może mi ktoś powiedzieć czy w publikerze można importować własne listy katalogów i np wgyrwać jakieś zagraniczne katalogi, czy wtedy tak można zrobić i czy będzie działać z np. zagranicznymi albo innymi polskimi katalogami ?

Można dodawać właśne katalogi - natomast czy będzie dziłąć to chyba zależy od skryptu na którym jest postawiony katalog. Jeżeli skrypt jest obsługiwany przez publikera to nie widzę powodów dlaczego miałoby nie działać (jak jestem w błędzie to niech ktoś mnie poprawi). Jedyny problem może tyczyć się wpisów tj. gdy napiszesz anglojęzyczny wpis to będzie się również dodawał do polskich katalogów i odwrotnie. Pośrednim rozwiązaniem byłoby deaktywowanie aktualniej listy katalogów (np. ich usunięcie) i dodanie katalogów własnych, pytanie czy o to chodzi.

Pozdr

Mam pytanie o znaczenie komunikatu:

Linkowany adres prowadzi do podstrony serwisu i aktualnie nie ma katalogu, który jest zabezpieczony tokenem i do którego można dodać ten wpis.

Czy to oznacza, że wogóle nie zostały takie katalogi odnalezione w bazie katalogów (i już się nie znajdą), czy że w ramach stopniowego rozpoznawania katalogów, podkategorii etc. w czasie planowania dodawania linków dotychczas ich nie znaleziono (i pewnie jeszcze się pojawią) ?

Drugie pytanie, czy jest możliwość ponownego masowego sprawdzenia nieaktywnych katalogów i precli?

Nie mam Publikera, ale z tego komunikatu wydaje mi sie, ze chodzi o to, ze do wieksozci katalogow nie mozna dodawac podstron, a tylko strony glowne. Dlatego Publiker nie odnalazl takiego katalogu, ktory przyjal by ta podstrone i dodatkowo byl zabezpieczony tokenem. Jakbys dodawal strone glowna to pewno by sie takie katalogi znalazly i wtedy pewno trzeba recznie ten token przepisac.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności