Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli nie można tworzyć coś na zasadzie projektów i przypisywać dany projekt do danej listy katalogów ? Hmm, jeśli nie to troszkę słabo... pozostaje proponowane rozwiązane,z tym że jest bardziej czasochłonne...

Proponowałem taką zamianę kilka(nascie?) postów wyżej ... możliwe, że w nowszych wersjach się to pojawi (mam nadzieję).

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sugestia:

Bardzo brakuje mi opcji, ktora jest w aderze , a mianowicie sprawdzenie na ktorej pozycji w google jest dane slowo kluczowe. Ba ja rozbudowalbym to nawet i stworzyl historie pozycji (czyli na ktorych pozycjach na przelomie czasu znajdowalaby sie fraza). Wg mnie bardzo przydatna i ciekawa rzecz.

Witam,

mam kolejną sugestię, mianowicie:

W ostatniej aktualizacji pojawila sie nowa grupa katalogow - precle do recznej rejestracji.

Nie do wszystkich precli z tej kategorii idzie sie zarejestrować - z roznych przyczyn - np. w niektorych nie wyswietla tokena.

przydalaby sie jakas opcja oznaczenia recznego tych precli gdyż w przyszlosci w tej grupie beda pojawialy sie kolejne precle

(te, ktore publiker pobierze z roznych stron internetowych) i nie będzie wiadomo, które są nowymi precelkami, a do których

była już próba ręcznej rejestracji (tym bardziej, że katalogi są wyświetlane alfabetycznie). Ponadto przdalaby sie opcja

sortowania katalogów poprzez kliknięce na komórkę zawierającą opis kolumny, dzięki temu możnanyloby posortować sobie

wpisy wg. kolejności dodania (id), a co za tym idzie możnabyłoby ręcznie rejestrować tylko najnowsze wpisy.

Pozdrawiam

mario1973, mam dokładnie ten sam problem - zgłosiłem go już jakiś czas temu - publiker.pl miał się temu przyjrzeć. Tak więc widać, że jest to problem bardziej globalny. Może to coś przyspieszy.

Coś się zmieniło ? Jakaś poprawka ? Bo mnie już zaczyna drażnić to : Nie udało się pobrać pytania

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Jest taka funkcja przez zewnętrzny program : https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...=91047&st=0

Obawiam się że dodanie takiej opcji do publikera mogło by skutecznie go zwolnić jeśli chodzi o proces dodawania wpisów.

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Pytanie tez, czy pingowanie cos daje. Bo obecnie jego skutecznosc jest mizerna i moze jeszcze ew. dziala na Wordpressie. Jakis testow w tym zakresie tez brak...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Jest skuteczne jeśli pingowanie działa a nie pokazuje że działa a ping leci w kosmos. Po testuj sam i zobaczysz

Niestety nie jest to temat o pingowaniu ale o poblikerze

Pytanie tez, czy pingowanie cos daje. Bo obecnie jego skutecznosc jest mizerna i moze jeszcze ew. dziala na Wordpressie. Jakis testow w tym zakresie tez brak...

a co wp jest jakieś wyjątkowe, że na nie działa a tak to nie? jak działa to działa

a co do publiera, to będzie jakaś aktualizacja synonimów?

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Sam chciałem wytargować lepszą bazę synonimów i gadałem o tym z programistą ale niestety soft sobie nie radzi z większą bazą (mojej bazy nawet 1/10 nie przyjął) tak więc raczej nie ma co na razie liczyć na synonimy - chodź obiecał że jak będzie trochę więcej czasu to poprawi to cudo. Mam kilka baz synonimów od 10 000 do ponad 1 000 000 więc chętnie bym je zapakował do publikera nie trzeba by było latać pomiędzy softami.

W sumie to się mogę przyłączyć do pytania czy będzie czas na powiększenie możliwości obsługi większych baz danych i aktualizacji jej tym samym ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności