Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi się, że do synonimów są już dobre programy i nie trzeba ładować tu jakiejś giga bazy. Jak ktoś chce to sobie unikalnie rozszerzy obecną bazę. Co do pingowania to jest za dodaniem takiej funkcji w Publikerze. Z domyślnie taką opcją wyłączoną. Jeśli ktoś wie, że ma małą ilość projektów i robi niewiele wysyłek i jego serwer się nudzi tak jak mój, to sobie zaznaczy taką opcje przy projektach i będzie happy :D To pingowanie niewiele już daje ale w niektórych projektach by się przydało.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja mam pytanie jak dziala podlinkowanie za pomoca precli.

Czy jezeli mam utworzony tekst np. do precla i w tym tekscie zaznacze 3 linki 'auto'. Natomiast w grupie mam w zakladce 'Linki" tylko jeden link do strony glownej np. https://www.publiker.pl.

To czy teraz skrypt przy publikacji wstawi ten link pod pierwszy link 'auto', a dwa nastepne uzyje do podlinkowanai wpisow?

Czy moze pod te 3 linki 'auto' podstawi adres https://www.publiker.pl?

Lub tez wstawi link tylko raz i nie podlinkuje innych wpisow?

Ew. jakby to nie wynikalo z odpowiedzi na powyzsze to czy jak tworze tekst pelny z zamiarem uzywania go do podlinkowywania to mam w nim zaznaczac link auto i to beda miejsca w ktorych skrypt wstawi linki do podlinkowywanych artykulow, czy tez wrzucam tylko 'goly' tekst, a skrypt sam sobei wyszuka anchory?

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

A ja mam pytanie czy tym narzędziem da się linkować do wewnątrz strony?

np. do kategorii strony lub strony opisu produktów itd. z wykorzystaniem w tym celu sitemap.xml jako bazą linków dla publikera, które ma dodać gdzieś po katalogach.

Druga sprawa to powiązanie tematyczne z linkowaną treścią.

Np. Chcę aby program linkował mi do kategorii laptopy i od razu z tej tematyki pisał artykuły na podstawie bazy synonimów i wruzcał je tak oto w katalogi. Czyli funkcja mapowania bazy artykułów do danych kategorii.

To samo rzecz się tyczy co do linkowania do produktów . Czy program może powiązać tematycznie artykuły o danej grupie towarowej z tymi towarami ?

Cześć Wszystkim!

Powiedzcie szczerze, czy taki publiker to dobra inwestycja? Kosztuje dość słono.

(ponad 300 zł). Rozumiem jeśli ktoś pozycjonuje zawodowo, ale jeśli chcę pobudować zaplecze jednej domeny?

Są jakieś inne rozwiązania automatyczne warte uwagi?

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Pod jedną stronę to mocno bym się zastanowił nad sensem takiego zakupu (mam na myśli każdy automat , a nie tylko publikera) lepiej zainwestuj czas i środki w ręczne katalogowanie do dobrych katalogów i precelków.

Jeśli natomiast może się zdarzyć że będzie więcej niż 1 domena to nawet się nie zastanawiaj tylko kupuj soft - jest naprawdę dobry

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Tak sobie właśnie pomyślałem, że w związku z tyloma ograniczeniami w wersji obecnej może by wziąć jakiegoś programistę dodatkowego do pomocy i stworzyć wersję PRO? Moje propozycje:

1) wielowątkowość (aż do zarżnięcia zasobów łącza i servera)

2) masowy import linków

3) poszerzone kopiowanie projektów (z jednego projektu powinno się dać zrobić dziesiątki/setki/tysiące importując nazwy projektów i linki dla nich z pliku csv lub pola formularza)

4) obsługa list katalogów dla poszczególnych projektów (różnego rodzaju zaplecza by można do różnych baz katalogów dodawać)

5) ...

Sądzę, że powinno się znaleźć kilka osób zainteresowanych kupnem takiej wersji :)

pozdrawiam,

Krzysztof

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Wchodzę w edycję grupy, chcę coś zmienić, klikam zapisz i dostaję komunikat błędu ze wskazówką: Linkuj z katalogów -> początkowa liczba linków nie może być zerowa

Problem w tym, że usilnie ustawiam te dane w panelu a mimo to nie są zapisywane. Albo dostaję komunikat błędu albo w ogóle wywala aplikację i dostaję białą stronę. Nie mogę NIC zmienić w grupie.

Wersja publikera 1.0.12a

Edit

Echh dodawać grup też nie mogę, ten sam problem co powyżej. Coś mam dziwne wrażenie, że czeka mnie reinstalacja....

Sprzedam artykuły, 1 grosz za 5000 znaków!

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=126817

Ja mam pytanie czy publiker jest automatem? Mam tu na myśli opcję odchaczenia katalogów po czym "klick and go" :] z ustawieniem opcji ile dziennie etc?

Rozumiem że dodawanie do precli jest "półautomatyczne" czyli zyskujemy czas na: rejestracji oraz sprawdzenie czy został opublikowany czy coś jeszcze? Jak rozumiem artykuł i tak unikalny trzeba napisać etc

Czy może kilku userów korzystać jednocześnie z publikera, innymi słowy czy jest ktoś chętny założyć "spółdzielnię" mam 2-3 strony z którymi bym się zabawił (chyba że ktoś ma publikera i silną potrzebą finansową)

pozdrawiam

Wszystko jest automatyczne :D

Piszesz opisy, artykuły, ustawiasz ile ma się dodawać i gdzie, klikasz i sprawdzasz jak bl rosną ;)

Jeśli chodzi o userów to tak, jest opcja zakładania dodatkowych kont.

Pytanie, bo mam kilka serwerów ale wszystkie są na home.pl będą problemy? No i jak bardzo to obciąży inny serwis który tam jest postawiony - serwis mało "ruchliwy" jakby to nie brzmiało ;)

Jakby ktoś był chętny na licencję biznes proszę o priva bądź zaGGAda na 4862409

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności