Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Po akutalizacji do wersji 1.13, mam w statystykach taki wpis, jeżeli chodzi o rejestracje do wordpressów:

publiker.GIF

A w zadanich CRON, cały czas "Próba resetu hasła w preclu WordPress"

Czy tak to ma być?

Ja mam tyle: WordPress 3668 1103 2565+292

I też nagminne "próby resetu", chociaż z dnia na dzień ogólna liczba WP potrafi się zmienić o 2000 (!).

Eksperyment Discover.pl

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No trochę dziwne to jest dlatego zapytałem, czy ktoś ma podobną sytuację. Nic poczekam parę dni i zobaczę czy coś się tam ruszy.

Jedną ze stron dodałem do publikera miesiąc temu, frazy raczej proste do wprowadzenia do top10, a nie jestem nawet w top1000 po miesiącu.

Publiker to narzędzie do wspomagania pozycjonowania, samym publikerem czy jakimkolwiek innym automatem do dodawania wpisów nie wróżę dużego sukcesu nawet na łatwe frazy.

Publiker to narzędzie do wspomagania pozycjonowania, samym publikerem czy jakimkolwiek innym automatem do dodawania wpisów nie wróżę dużego sukcesu nawet na łatwe frazy.

Moje pytanie nie dotyczyło opinii na temat technik pozycjonowania (btw. nigdzie nie napisałem, że "moje" pozycjonowanie polega wyłącznie na używaniu publikera), a dotyczyło raczej waszych subiektywnych odczuć względem wielkiego brata G. Moje techniki, które sprawdzały się jeszcze rok, dwa lata temu, przez ostatnie miesiące nie przynoszą żadnych rezultatów, a witryny wypozycjonowane na top3 nagle dostają zadyszki.

Witam

Od godziny jestem posiadaczem publikera

Mam w zwiazku z tym maly problem. Czy ktos wie jak w nazwa.pl uruchomic Crona co 1 min?

Wiem ze nie dotyczy to publikera, ale soft wymaga crona co 1 min a nazwa.pl oferuje co 1 godz.

jak to obejsc?

Jezeli laickie pytanie to sorry, ale nie jestem alfa i omega w tych sprawach.

czy ktos probowal na nazwa.pl przez:

wget https://twojadresdoplikuzpaneluadmina > /dev/null 2>&1

czy to dziala?

Czy musze przetrzec szlaki?

Pozdrawiam

Witam

Od godziny jestem posiadaczem publikera

Mam w zwiazku z tym maly problem. Czy ktos wie jak w nazwa.pl uruchomic Crona co 1 min?

Wiem ze nie dotyczy to publikera, ale soft wymaga crona co 1 min a nazwa.pl oferuje co 1 godz.

jak to obejsc?

Jezeli laickie pytanie to sorry, ale nie jestem alfa i omega w tych sprawach.

czy ktos probowal na nazwa.pl przez:

wget https://twojadresdoplikuzpaneluadmina > /dev/null 2>&1

czy to dziala?

Czy musze przetrzec szlaki?

Pozdrawiam

NA początek musisz znaleźć serwer który będzie uruchamiał zadania cron co 1 min.

Bo nazwa.pl to tylko co 1 godzine i tego nie zmienisz.

Z darmowych serwerów to raczej nie ma takich (przynajmniej ja nie trafiłem) które mają możliwość uruchamiania zadań cron co 1 min.

Ale można znaleźć takie co uruchamiają co 5 min.

Są też sposoby gdzieś mi się obiło o oczy :( że można uruchamiać zadania cron z własnego kompa to wtedy możesz nawet i co 30sek.

:)

Jak znajdziesz serwer to dajesz z niego ścieżkę uruchamiającą do swojego publikera na nazwie.pl i jesteś zadowolony.

NA początek musisz znaleźć serwer który będzie uruchamiał zadania cron co 1 min.

Bo nazwa.pl to tylko co 1 godzine i tego nie zmienisz.

Z darmowych serwerów to raczej nie ma takich (przynajmniej ja nie trafiłem) które mają możliwość uruchamiania zadań cron co 1 min.

Ale można znaleźć takie co uruchamiają co 5 min.

Są też sposoby gdzieś mi się obiło o oczy :( że można uruchamiać zadania cron z własnego kompa to wtedy możesz nawet i co 30sek.

Jak znajdziesz serwer to dajesz z niego ścieżkę uruchamiającą do swojego publikera na nazwie.pl i jesteś zadowolony.

Dzieki za pomoc.

No wlasnie probowalem z tym walczyc przez pol nocy. Ale poleglem.

Zalozylem serwer na IONIC.

Chyba przeniose jakas domene i uruchomie na IONIC serwerze, a nie na nazwa.pl

Mam nadzieje ze bedzie smigal.

W sumie to okres testowy, zobaczymy czy bede zadowolony.

Pozdrawiam

Nie kupuj serwera w ionic pod publikera!!!

Wywalili mnie stamtąd przy skromnych kilku projektach.

Przeniosłem na laohost.pl gdzie konto kupiłem 4 razy tańsze niż w ionic i śmiga aż miło.

Troche pozno o tym piszesz ;-) Juz kupilem i zaplacilem...

Zobaczymy, moze bede mial troche szczescia....

Ja potrzebuje na jakies 3-4 projekty....

jak to jest, że mam ustawione żeby dodawał np 20 wpisów w katalogach dziennie (takie ustawienie jets od kilku dni). zmieniam to ustawienie na 40 wpisów dziennie i po uruchomieniu w zadaniach cron, "Planowanie dodania do katalogu" wyświetla mi się "aktualnie żadna grupa nie wymaga wysłania wpisu do katalogu. Planowanie odłożone na późniejszy termin." - no przeciez dzienna liczba dodań większyła się, to jak może nie wymagać?

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Przeniosłem na laohost.pl gdzie konto kupiłem 4 razy tańsze niż w ionic i śmiga aż miło.

Również mam Publikera na laohost - jestem bardzo zadowolony... Wszystkim szczerze polecam

Również mam Publikera na laohost - jestem bardzo zadowolony... Wszystkim szczerze polecam

który dokładnie serwer?

Mam jeszcze ewentualne pytanie czy ktoś byłby chętny zainstalować i skonfigurować mi publikera na serwerze home.pl? Nie znam się na tych Cronach etc i obawiam się że będę miał z tym problemy.

pzdr

który dokładnie serwer?

Mam jeszcze ewentualne pytanie czy ktoś byłby chętny zainstalować i skonfigurować mi publikera na serwerze home.pl? Nie znam się na tych Cronach etc i obawiam się że będę miał z tym problemy.

pzdr

Używam Kontomałe 39,00 zł/rok. Działa stabilnie, dobry support, a do tego jeszcze ta cena - czego chcieć więcej?

Co do konfiguracji wszystko opisane jest krok po kroku w instrukcji - nie powinieneś mieć problemów...

Pozdrawiam

W moim przypadku w ciągu doby (z podlinkowaniem włącznie):

Wysłanych: 4672 (do katalogów: 2511, do precli: 2161)

Opublikowanych: 4047 (w katalogach: 2298, w preclach: 1749)

Najmniejsze konto na lao, cron co minutę, podlinkowanie na 30% w każdej z kilkunastu grup ;)

Na tym samym koncie mam kilka statycznych stronek i do tego jeszcze wordpress, statystyki mają się tak:

s4w4k1.jpg

dyumgz.jpg

Jak dla mnie - fenomenalne osiągi ma jak widać nawet najsłabsze konto. W razie zdecydowania i rejestracji z refa ze stopki z góry dziękuję ;)

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności