Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

No to jestem całkowicie zdecydowanie na zakupienie programu, potencjał ogromny nie ma co, a że ciągle coś do poprawy to inna historia :)

Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz czy na podstawowym serwerze laohost da rade postawić dwie licencje publiker-a ? Zastanawiam się czy warto kupić ze znajomym na spółkę serwer czy lepiej zrobić dedykowany pod każdą licencję ?

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
a że ciągle coś do poprawy to inna historia :)

Najważniejsze, że poprawiają i zmiany widać gołym okiem. Producenci się starają i słuchają userów a to się ceni. Dlatego to, że znajdujemy i wytykamy "usterki" to dla dobra i nas i producentów.

Co do laohost to bardzo dużo zależy od tego jak skonfigurujesz publikera. Ja mam najdroższego shareda w Lao i ciągnie 3,5% obciążenia a znajomy ma najtańszy i powyżej 1% nie wchodzi.

Z tymi poprawkami to zdecydowanie popieram i jestem pod wrażeniem jak sprawnie to idzie. Czyli jeżeli każdy z nas planuje wstawić sporo stron do pozycjonowania a tym samym obciążenia mogą być duże.

Szkoda tylko że autorzy nie wystawiają faktur, ale to tylko jeden mały minusik. :)

Szkoda tylko że autorzy nie wystawiają faktur, ale to tylko jeden mały minusik. ;)

Wystawiają rachunek a dla firmy nie ma znaczenia czy w cenie będzie VAT czy nie :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Panowie po ostatniej aktualizacji do 1.0.13 mam 3 zakładki Statystyki i zauważyłem, że chcąc dodawać manualnie wpisy do katalogów, podaje

* ze moderator zaakceptuje chociaz katalog nie wymaga akceptacji

lub

* nie przepisany prawidłowo kod (pomimo poprawnego wpisania) - dla dociekliwych, że na "żywej" stronie token przechodzi

Trzeba instalowac od nowa?

Wystawiają rachunek a dla firmy nie ma znaczenia czy w cenie będzie VAT czy nie :)

No właśnie faktura jest znacznie korzystniejsza dla firmy, ale nie ma co tu się na ten temat rozwodzić ;)

Nie zgodze się;) Faktura daje odpis Vatu (który fizycznie nie należy do płatnika;) Rachunek daje kwote do odpisu bez vatu gdyby wlasciciele programu wystawiali faktury cena pewnie by była +22% :) No chyba, że ktos z vatem chciałby uciekać ale jak to mówią "co to za vat co nie ma kilku zer;)"

Jeszcze jedna kwestia, chyba ktoś o niej też wspominał: bardzo zbawienna byłaby opcja zapisywania ustawienia grupy (tempa linkowania, ustawień podlinkowania itp.) do jakiegoś szablonu. Przy tworzeniu nowej grupy można by wtedy wybrać sobie opcję z listy "skonfiguruj grupę wg szablonu: szablon1". Racja, teraz można to robić po prostu kopiując grupę i ją przemianować - lecz chodzi o możliwość zmiany wielu grup i ich ustawień opartych o to samo. Przykładowo mam 10 grup, chcę w nich zmienić tempo linkowania, a że by były one oparte o jeden taki szablon i ustawienia by były aktualizowane z niego na bieżąco w każdej grupie to edytuję tylko taki szablon, zmieniam co chcę, klikam Zapisz i gitara, wszystkie grupy oparte o dany szablon już mają zmianę wprowadzoną ;) Da się zrobić?

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Muszę przyznać, że po ostatnich aktualizacjach mój publiker nieco się rozpędził - na godzinę 13:00 miałem wysłanych 1200, a przy okazji 68 rejestracji w WP. Oby przenosiny przyniosły dalszą poprawę.

Dziwne - wieczorem doszło do 1800, potem nie sprawdzałem, ale dzisiaj rano sprawdzam dzień 6 kwietnia - 1302 wysłanych. 30% wsiąkło przez noc? Sprawdziłem wcześniejsze przedziały czasowe i też się nie zgadza. Wychodzi ok 1000 dziennie, czyli 30% mniej niż to wynikało ze statystyk dziennych oglądanych wieczorem. Z czego to może wynikać?

Eksperyment Discover.pl

do angielskojezycznych katalogow/precli?

Może warto aby autor publikera pomyślał o obsłudze np. skryptu phpld na którym stoi większa część angielskojęzycznych katalogów.

Zdecydowanie się przyłączam. Angielskie maszynki to pikuś przy publikerze. ;)

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności