Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skoro niektórzy mają/mieli problemy z wydajnością to czemu nie stawiać publikera u siebie w domu/firmie na swojej maszynie?

Pożądne łącze, 2 proce i jazda!

(na poważnie: są jakieś przeciwskazania do instalacji publikera na "localhost")?

Drugie pytanie: licencja przywiązuje się do hosta (ip), domeny (nazwa), czy czegoś jeszcze innego? (nie wiem czy dawać na subdomenie darmowej od hostingu, czy na subdomenie mojej domeny - a może wszystko jedno).

Pozdrawiam!

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

cześć mam taki problem. Za każdym razem jak skończę katalogować półautomatem odhacza mi w grupach publikowanie w katalogach. Czy to jest tak, że jak sobie potem odpali komendę planowania to mi na powrót to przywróci? :) z moich obserwacji wynika że chyba nie.

A drugie pytanie, to czy ilość wpisów w grupie jest przypisane grupie czy linkom? Np. dam w grupie 2 linki dziennie a pod grupę podepnę 10 różnych stron które ma linkować, to będzie mi dodawał 2 linki tak jak jest w grupie, czy też będzie dawał dwa wpisy na jeden link w grupie? Zakładam, że to pierwsze niemniej upewnić się chyba warto.

Czy działa wam losowe wybieranie katalogów? Ja nie mogę się oprzeć wrażeniu, że losuje mi pod każdą stronę te same... a trochę marnie wyjdzie jak będą linki z tych samych źródeł.

Skoro niektórzy mają/mieli problemy z wydajnością to czemu nie stawiać publikera u siebie w domu/firmie na swojej maszynie?

Pożądne łącze, 2 proce i jazda!

Przeniesiono mi właśnie z jakiegoś obsranego i drogiego dedyka do piwnicy na własną maszynę - jak na razie liczba wysłanych wzrosła 4-5 krotnie. Na godzinę 9:30 miałem wysłanych 2800, czyli tyle co ostatnio w dwa dni.

Eksperyment Discover.pl

Po aktualizacji do 1.0.13 i zastosowaniu polecenia ponownej rejestracji w nieaktywnych po przemieleniu mam na chwile obecną 2205 aktywnych.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności