Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

ustaw co minute i jak masz laohosta to masz wglad do tego jak obciazasz serwer, jak zaczniesz jescze podlinkowywac to znowu zapytania do bazy rosną. ale spoko. W statystykach jak sobie wygenerujesz rapor i bedziesz mial kilkaset wpisów na dobe to ok. Odnosnie zeby nie przesadzac jak bylo to juz pisane. google nie odrazu zaglada do wpisów i katalogi niektore są moderowane. ja tam zamierzm dodatkowo pingowac wpisy

No to zostawię na razie na 1 min i zobaczymy. Zapuściłem rejestrację do precli i jutro zobaczę jak wygląda obciążenie serwera.

A co sądzicie o tym tworzeniu: 1 grupa / 1 link

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Po aktualizacji do 1.0.13 i zastosowaniu polecenia ponownej rejestracji w nieaktywnych po przemieleniu mam na chwile obecną 2205 aktywnych.

Ciekawe jak to zrobiłeś jak łącznie mam wordpressów wszystkich razem z nieaktywnymi 1567

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Moze mu chodzilo tez o precle webmini, lub tez dodal wlasne adresy.

Ja mam aktywnych WP jakis 1200. Ok 900 jest nieaktywnych i z nich wymaga ok. 350 recznej rejestracji.

Wszystkich WP po ostatniej aktualce mam 2094.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Witam

Mam pytanie czy wy tez tak macie ze w malualu jesli szukacie katalogu i nsatepnie macie cos takiego:

Odpowiedź na pytanie:

Odpowiedz na pytanie: 1+3+2

wpisiuje cyfre 5 i niestety blad wpisuje slownie pięć tez jest blad i to przy kazdym razie jak musze wpisac sume.

Co w takiej sytuacji robic ??

Hehehe ;)

A tak na serio to byla juz o tym mowa - w niektorych katalogach sa poustawiane zle wyniki lub nie ma dzialan po to zeby sie nie dalo dodac.

Co do liczby WP. To ja po ostatniej aktualce mam wszystkich ok 2100. Mysle, ze te co ma Rainmaster to wynika z faktu, ze skrypt ma juz od ponad pol roku i dawniej udalo mu sie do nich zarejestrowac, a teraz juz albo nie istnieja albo zostaly usuniete z bazy ze wzgled na niemoznosc logowania.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Hm, może i tak ale jeśli by ich nie było to skrypt powoli i tak by je usuwał z listy. A aktualizowaliście listę katalogów + wymuszenie rejestracji po ostatniej aktualizacji (Licencja/Pobierz bazę katalogów z serwera publiker.pl)?

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności