Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No wreszcie po interwencji administratora publikera poszedł na home.pl. Jak się okazało błąd ludzki po stronie hom-a. Coś po*******i... z linkiem. Teraz tylko czekam na zaaklimatyzowanie sie z cronem i czekam na efekty tego skyptu.

Serdecznie pozdrawiam Obsługę Publikera, i jak wasz skrypt będzie działał tak jak Wy w obsłudze klienta to sukces murowany.

glupia sprawa,

cron sprawdza czy na mailu sa hasla z wordpressow pomimo tego, ze jeszcze sie na nich nie rejestrowal, od czwartku ciagle ponad 750 zadan do wykonania, ciagle mieli i mieli. Reczne odpalanie chyba nie dziala do momentu, w ktorym nie nadejdzie zaplanowana godzina, podobnie chyba z odpaleniem zadan z petli. Da sie pousuwac zadania grupowo?

a skąd wiesz, ze sie nie rejestrował? Ja chyba mialem podobnie - mielil tak ze 2-3 dni ale koniec koncow zaczelo to jakoś działać i niby mam tam juz konta. Nie podoba mi się tylko to, ze w kazdym WP jesteśmy jako jeden user i wszystkie nasze arty na różne tematy będą powiązane. Przydałoby się aby można było na rózne maile się rejestrować do tych WP - choć jak to trwa tak dług to znowu by było trzeba czekać. Jednak chyba każdy się zgodzi, ze jedno konto na WP to mało, bo jest powiązanie z userem.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

cron mial przygotowane(dalej ma ciagle sa przerzucane na dalszy termin) kilkaset hasel do zczytania z maila, tyle, ze po wejsciu na maila okazalo sie ze skrzynka jest pusta; O

Już wyjaśniam:

To, że skrzynka jest pusta to normalne bo skrypt wszystko z niej kasuje na bieżąco - inaczej czytanie maili by duzo czasu zajmowalo. Cos jak w SEO machine. Dlatego wazne abyu to byly nowe konta pocztowe a nie Twoje prywatne :) Po prostu konto przygotowane na potrzeby skryptu. Jezeli przekłada na kolejny termin to prawie na pewno juz sie tam zarejestrował a teraz czeka tylko az poczta przyjdzie. Za dzień lub dwa zacznie Ci ubywać zadań w cronie az sprawdzanie poczty bedzie bardzo rzadkim wydarzeniem :) W mojej ocenie wszystko u Ciebie działa prawidłowo - po prostu skrypt czeka na maile u mnie bylo to samo le po dwóch trzech dniach wszystko się ustabilicowało. Ja crona odpalam na dedyku co 3 sekundy - nie wiem jak Ty :)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Dokładnie tak jest jak mówi sebau - Publiker potrzebuje czasu aby się rozkręcić. Zauważ, że na początku masz setki katalogów do rozpoznania i rejestracji. Jeżeli zależy ci na czasie, możesz uruchomić zadania cron w pętli.

Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji!

Witajcie mam kilka pytań odnośnie skryptu.

Ile publiker "rozkręca się" na zwykłym hostingu współdzielonym zanim zacznie wykonywać swoje standardowe działania?

Czy przez pierwsze dni skrypt w ogóle pracuje czy też tylko rejestruje się tu i tam?

Co ile ustawiacie crona na takim hostingu klasy ionic/hekko/proste.pl żeby admin się nie obraził?

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności