Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

No ja mam skrypt od ok. 2 tyg. I wraz z ta ostatnia aktualizacja mam niecale 2100 WP, z czego do ok. 1300 udalo sie zarejestrowac (do wiekszosci na poczte O2, a pozniej jeszcze sprobowalem na poczte prywatna i udalo sie dorejestrowac z ok. 200).

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jeszcze jedno pytanie ile macie ustawione na dzien zadan/linkow dla precli i katalogow????. Pisze dlatego ze nie wiem czemu u mnie w zadaniach cron zamiast dodawac kolejne katalogi zazwyczaj cos czysci cron czyli robi inne zadania a nie dodaje do katalogow. Dodam ze ja mam ustawione poczatkowo 2 linki w katalogach i 1 w preclach moze musze zwiekszyc tylko do ilu prosze o podpowiedz.

Udało się komuś bez problemów zainstalować i uruchomić Publikera na localhost? U mnie wszystko idzie dobrze, aż do momentu poprawnej instalacji i usunięcia katalogu /install/...

Sprawdź może ownera katalogu install w stosunku do ownera apache'a (lub innego Twojego serwera http) oraz uprawnienia do tego katalogu.

Pozdrawiam!

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Czy da sie ustawić i jeśli tak to gdzie, czas sesji logowania na dłuższy?

Zalogowałem się, wkleiłem tekst zacząłem go zmieniać i dopisywać treść bezpośrednio w publikerze i... zadzwonił telefon, po telefonie było to i tamto i jak siadłem później przy komputerze i chciałem to zapisać pojawiła mi sie strona logowania.

No myślałem, że kurwicy dostanę...

Sprawdź może ownera katalogu install w stosunku do ownera apache'a (lub innego Twojego serwera http) oraz uprawnienia do tego katalogu.

Pozdrawiam!

BV

Wygląda na to, że z tym jest w porządku. Trochę dziwna sytuacja. Jak wspomniałem, po instalacji i usunięciu katalogu /install/, wchodząc na podstronę /administrator/index.php, a tam - wpierw wg Chrome miałem błąd 101, a teraz "Błąd 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Nieznany błąd." Za nic nie mogę znaleźć przyczyny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności