Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Uda się bez interwencji publiker.pl rozwiązać taki błąd:

B��d klucza licencji - spróbuj zalogowa� si� do panelu co najmniej za 1 godzin�, wówczas zostanie podj�ta próba odnowienia licencji

_as_targets table corruptedB��d nr #djy839fjss2 - zapis do cookie nie powiód� si�.

Ktoś już tak miał, widziałem post w koszu.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no dobra to ja mam propozycję aby usprawnić publikera o dodatkową funkcję którą chętnie dokupię za kasiorę, otóż chciał bym dodać do bazy wordpresy i katalogi tylko i wyłącznie dla języka angielskiego, (dla tego języka stworzyć bazę własnoręcznie) i móc mieć możliwość stworzyć projekt ażeby używał tylko katalogów i wordpressów ang. dodanych prze ze mnie.

Forum zwalczające depresję www.psychocafe.pl

Póki co sądzę, że najpierw trzeba usprawnić sam proces katalogowania bo to jest najważniejsze.

Generalnie opcja językowa w angielskim raczej się nie przyda dla większości z nas i na to można zrobić oddzielny program.

Ale w przyszłości popieram ręczne zgłaszanie katalogów do listy.

Widzę, że masz to na windowsie. To tu akurat nie wiem jak masz ustawione pliki z logami.

To co pokazałeś wygląda na główny log apache. Powinieneś mieć jeszcze log z błędami.

Zobacz też gdzie php ma log z błędami.

Pozdrawiam,

BV

Ano, windows. Na linuxie byłoby łatwiej, ale nie mam wolnego komputera na to. Tamten log to blog błędów. PHP nie rejestruje żadnych błędów, dziwne.

Może to kwestia oprogramowania? Korzystam z webserv, może warto spróbować na czymś innym? Już nie mam pomysłów...

Spróbuj z Xampp ale tam też nie będziesz miał rejestracji błędów w php.

:)

Póki co sądzę, że najpierw trzeba usprawnić sam proces katalogowania bo to jest najważniejsze.

Generalnie opcja językowa w angielskim raczej się nie przyda dla większości z nas i na to można zrobić oddzielny program.

Ale w przyszłości popieram ręczne zgłaszanie katalogów do listy.

Hirek a co ci nie pasi w katalogowaniu ?

Ja po prostu nie chcę żeby skrypt posiadał mnóstwo niedopracowanych bajerów, z których większość z nas nie skorzysta. Wystarczy posłuchać opinii o aderze 7.

Sądzę, że to o czym piszesz jest fajne ale można to zrobić w specjalnej wersji językowej Publikera na rynek angielski. W tej chwili już i tak skrypt dość mocno zużywa zasoby serwera.

Natomiast co do ręcznego zgłaszania katalogów do bazy jestem za tą funkcją. Jednak z tego co widzę to katalogi są na bieżąco aktualizowane z serwera automatycznie.

Pozdrawiam :)

Sądzę, że to o czym piszesz jest fajne ale można to zrobić w specjalnej wersji językowej Publikera na rynek angielski.

Mam wrażenie że publikerowi wystarczy już teraz podłożyć odpowiednią bazę katalogów (angielskie) i powinien hulać. Co za różnica, czy teksty są po polsku czy po angielsku?

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Offtopic

Hirek jakbyś z łaski Swojej zaczął używać Firefoxa lub Opery z polskim słownikiem to wszystkim łatwiej by się czytało Twoje wypowiedzi.

/Offtopic

Używam tej funkcji ale nie na wszystkich komputerach mam najnowszą operę. Sorki za błędy dyslektyk ze mnie i niechluj he he. Ciągle się spieszę.

Pozdrawiam

Ps .

Swojej z małej się pisze w środku zdania.

Nie łatwiej by tylko byłoby łatwiej.

Nie Twoje tylko twoje z małej się pisze w środku zdania.

Chyba nie tylko ja muszę sobie zainstalować. :)

Mam wrażenie że publikerowi wystarczy już teraz podłożyć odpowiednią bazę katalogów (angielskie) i powinien hulać. Co za różnica, czy teksty są po polsku czy po angielsku?

Pozdrawiam,

BV

Nie wiem kolego może masz racje. Byle żeby mi to nie zjadło zasobów serwera i można byłoby to wyłączyć. Wtedy jestem za.

Wpisy (te odnalezione/zaakceptowane) w preclach nie indeksuja sie w zadowalajacym tempie. Niestety wiekszosc z tych precli na subdomenach jest slaba. Chcialbym przyspieszyc indeksacje moich wpisow i dlatego pomyslalem zeby dopalic je z gotlinka.

Ile punktow potrzba ze systemu gotlink na to zeby dopalic powiedzmy 100 istniejacych wpisow tak by sie zaindeksowaly ladnie do miesiaca?

ja stosuje w e-weblinku po 3k na link ale tylko dlatego że mam trochę wolnych pkt.

hirek, jeśli chodzi o dodanie funkcji osobnej bazy i np. wklejania osobnych tekstow tylko po ang. dla tej bazy

nie sadze by taka funkcja zjadala serwer, po prostu wlacz lub wylacz... i po klopocie....

w zasadzie to o czym mowie mozna by chyba osiagnac poprzez instalacje drugiej instancji publikera na tej samej domenie, serwie ale np pod innym katalogiem, wgranie do niej innej listy katalogów i - nie aktualizowanie jej przenigdy :)

czy się mylę ?

Ciekawe ilu z posiadaczy publikera wpisuje tam docelowe strony pozycjonowane...

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności