Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To nie wina Publikera.

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

a ja po raz kolejny nie doczekałem się odpowiedzi od autora...nie będę więc już podnosił tematu katalogowania, bo widzę że nie ma to najmniejszego sensu (domyślam się, że moje zapytanie i propozycja były bez sensu, bo widocznie Publiker już ma taką funkcjonalność, która nawiasem mówiąc wydaje się dość podstawowa). Więc zapytam po prostu o instrukcję bardziej doświadczonych użytkowników:

w jaki, możliwie najprostszy sposób stworzyć wpis do katalogowania, który ma mieć (2 przypadki):

a) 1 URL i 4 różne anchory (czyli chcę katalogować 1 adres URL na 4 różne anchory i chcę by anchor1 pojawiał się w 50% przypadków, anchor2 w 30%, anchor3 w 10% i anchor4 w 10%),

B) 5 różnych podstron w ramach tej samej domeny (podstrona1 w 50% przypadków, podstrona2 w 20%, itd.) i każdą z tych podstron chcę linkować na 5 różnych anchorów (tu również odpowiednie wagi anchorów), opis zostaje ten sam, bo zwyczajnie nie chce mi się (i szkoda mi czasu) dla każdej podstrony tworzyć osobnego - ma być maksymalnie prosto i szybko!

w preclach nie ma problemu: tworzę tekst i w nim umieszczam dowolnie linki, ale jak to równie prosto i szybko zrobić dla katalogowania?

z góry dzięki za pomoc :)

Kurde ludzie czytajcie instrukcje. Po to autor Publikera napisal instrukcje na kilkadziesiat stron i porobil filimiki, zeby teraz nie odpowiadac na tak podstawowe pytania w kolko zadawane na forum. Np. pytanie o mozliwosc dodania wlasnego adresu katalogu/precla to jest chyba na co drugiej stronie.

Jak ktos ma jeszcze problemy to podaje mu dla ulatwienia bezposredni link do instrukcji, a filmiki sa na stronie glownej:

https://publiker.pl/download/instrukcja-publiker-1.0.13.pdf

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Witam,

Na chwilę obecną trzymam Publikera na najtańszym pakiecie w Laohost. Potrzebuję już jednak trochę lepszych zasobów ze strony serwera, a mianowicie na kilka projektów w ramach których chciałbym dodawać kilkaset wpisów dziennie (co najmniej 500).

Co byście polecali? Czy ewentualnie trzeci, najdroższy pakiet w Lao dałby radę? Ewentualnie jakaś niedroga alternatywa?

a. dajesz 4 teksty z odpowiednimi anchorami i odpowiednią wagą

b. dajesz kilka tekstów z odpowiednimi anchorami i wagą, a w linkach dodajesz podstrony z odpowiednią wagą.

czyli trzeba dodawać kilka tekstów...a można by było znacznie prościej. Dzięki wielkie za odpowiedź.

Dziwna sytuacja: loguje sie do panelu wciskam "statystyki" i pojawia mi się okno logowania raz jeszcze i tak w kółko (nie moge obejrzeć statystyk) miał tak ktoś?

W takich sytuacjach czyści się ciasteczka na początek i w 99% przypadków zaczyna działać.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

Mam ponad 800 nieaktywnych precli jeszcze, wszystko od razu robiłem na o2. Gdzie proponujecie założyć jeszcze konto, żeby zapuścić ponowną rejestrację ? bo na tym samym to raczej nie ma sensu.

Mam dziwną opcję w zadaniach cron. Sprawdzałem kilka razy, że ustawione jest co 1 min (laohost) ale planowane daty zadan wyglądają np. tak:

2010-05-02 19:09:04

2010-05-02 19:26:08

2010-05-02 19:34:05

2010-05-02 19:41:12

2010-05-02 19:42:05

Nie wiem skąd takie duże różnice czasowe i jak to poprawić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności