Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jeśli dodawałes recznie - manualnie katalogi i masz w konfiguracji grupy np 10 dziennie to tak bedziesz mial. czytaj o tym od publikera parenasie postów wyzej

Czytałem dokładnie o tym i na forum i oglądałem filmiki. Mam ustawionych minimum 20-25 dziennie a nawet jeżeli dodawałem ręcznie to zaledwie kilka i było to dość dawno, więc wg mnie to raczej nie powinno mieć wpływu.

właśnie zastanawiam się jak będzie z obciążeniem, ile wpisów na dzień jest w stanie przekroczyć 1 % obciążenia, bo w tej chwili mam jakieś 1,5 % ale są jeszcze jakieś szczątkowe ilości rozpoznawania katalogów i precli

Mam propozycję dla autorów Publikera: chodzi o generaowanie statystyk, coś bardzo małego, a ułatwiło by życie.

Przy generowaniu statystyk wszystko jest OK, oprócz tego, ze nie mozna pobrać ich w formacie txt z podziałem na linki do wpisów opublikowanych i do katalogów , gdzie jeszcze nie opublikowano wpisów.

Posiadając inne narzędzia, które mogłyby wspomóc Publikera w sprawdzaniu wpisów (tj. więcej jego mocy przeznaczyć na dodawanie) trudno jestw tym momencie wyeksportować dane z samego Publikera.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Cześć,

Mam problem z określeniem maksymalnej ilości wysyłanych dziennie wpisów w danej grupie.

Ustawienia:

W ciągu doby wyślij maksymalnie : 30

Linkuj z katalogów: nasycenie 15 linków / dzień + podlinkuj z precli 20/tydzień

Linkuj z precli: 12 linków / dzień + podlinkuj z precli 20/tydzień

Wynik: dziś wysłane wg statystyk jest 87 wpisów ???????????/

Trochę dużo, nie? Jak określić inne powinno być wysyłane z takimi ustawieniami?

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

no popieram , bo poco podlinkowywać katalogi , które moderują i moderują i może nigdy nie wpiszą. Szkoda podlinkowywać takie wpisy

Jeśli to dotyczy mojego posta, to uwierz - nie wiem o co Ci chodzi :)

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Przeciez jak masz katalog, ktory moderuje to nie bedzie na nim dzialac podlinkowanie, dopoki wpis sie nie pojawi (czyli dopiero jak zostanie zatwierdzony przez moderatora). Jak nie ma wpisu, bo oczekuje na moderacje to co ma byc niby podlinkowywane?

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

@carnagge zrozumiał o co mi chodzi

A czy robiłeś jakiś test podlinkowywania. Bo wiesz strony może nie być ale jak ją wrzuce do SWL to czy mi pkt nie zabierze . Jak zaczynamy mówić o kilkuset wpisach niemoderowanych to np. szkoda czasu i pkt. SWL.

Sprawdze to i dam za jakis czas konkrertną odpowiedź. Jeżeli nie podlinkuje się to po co te statystyki rozbudowywać o jakies kolejne zapytania sql. Publikera nalezy optymalizować

A rozumiecie podstawę mojej prośby - tj. możliwość eksportu w txt dla danej grupy listy katalogów gdzie wpis został opublikowany (tj. po prostu lista linków do wpisów w katalogach dla danej grupy) oraz lista katalogów, gdzie jeszcze wpisu nie ma (tj. wpis został wysłany, ale jeszcze albo nie wykryto go albo dopiero będzie moderowany - wiadomo).

I nie wiem, dlaczego mówicie o podlinkowaniu czy coś (skąd taki pomysł, wspomniałem coś o podlikowywaniu?) - ja chcę export, bo potem mam pomysł jak wykorzystać te dane.

PS. Teraz taki czytam, i widzę że kompletnie się nie zrozumieliśmy.

@marcin_ek - tak jest. Skrypt sprawadza, czy w danym katalogu jest nasz link (sprawdza to w sposob 'fizyczny' - wchodzi i szuka linku https://twojastrona.pl), jak go znajdzie to wtedy jest on dopiero wysylany do podlinkowania. Wczesniej nie wysle, bo nawet nie ma czego.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

@gugsen masz pomysł podziel sie . rozważmy wspólnie jego sens. Moje , Twoje , Innych wpisy raczej nie kolidują ze sobą. Na forum rozwijamy pomysły

@carnagge właśnie bo jak exportuje baze do csv to z linków już zatwierdzonych z projekty/grupa/linki a nie ze statystyk

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności