Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hmm a ja dostaję coś takiego ostatnio:

Wysyłanie wpisów do PRECLI dla grupy 'xxx' (ID grupy: 2) w projekcie 'yyy' zostało wstrzymane, ponieważ nie ma warunków do dalszego wysyłania wpisów

Wiecie może co jest powodem?

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

Ja dzisiaj usiadłem i nie potrafię tego opanować :/

Pododawałem wszystko chyba jak trzeba i nie wychodzą żadne linki.

Błędy

Grupa nie jest linkowana

Grupa nie jest linkowana ani z katalogów, ani z precli.

Albo jak manualnie klikam na rozpoznawanie katalogów to dostaje ciagle:

Rozpoznanie katalogu/precla z adresu URL

Adres: https://www.adreskatalogu.pl

Status końcowy: Spróbuj ponownie później

gliker zdaje się, że musisz dodać teksty pełne/krótkie + zaznaczyć że mają one być używane do linkowania/precelkowania itp. potem wejść w ustawienia grupy i tam wybrać, że ma być precelkowana/katalogowana.

Mój problem chwilowo się rozwiązał - tj. musiałem właśnie zaznaczyć tekst jako "do linkowania"

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

zauwazyliscie jakies psikusy co do ilosci linkow dodawanych w tresci precli, u mnie nie zawsze dodaje tyle ile by moglo, druga sprawa to, to, ze czasami zamienia mi linki np z tych na poczatku zdania na te w srodku, czyli "Link" na "link"

Hmm do tej pory tylko katalogowałem publikerem - tereaz zacząłem precelkowanie... Na razie efekty średnie - tekst wysłany do ~5 mocnych linków się nie ukazał. Teraz rejestruje wp i zacząłem ich używać - tutaj linki mi "wcieło" - tj pojawił się tylko 1 choć publiker deklaruje że wstawił 3. Nie wiem czym mam pecha na adminów którzy wycinają mi moje linki/nie publikują stron czy coś nie działa.

Zobaczymy co będzie przy kolejnych wpisach.

szkoda ze nei obsługuje indexu i seokatalogu ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Trochę czasu już minęło od premiery, więc chciałbym zapytać użyszkodników publikera jak oceniacie jego skuteczność.

Ja może zacznę, bo sam jestem ciekaw czy skuteczność jest ok czy nie.

Ogólnie jeśli chodzi o katalogi to na początku było całkiem nieźle - dużo udanych wpisów. Potem jednak skuteczność spadła. Mam projekty, gdzie przez 2-3 dni dodawani 3 katalogi/dzień nie pojawił się ani jeden nowy link. Ogólnie oceniam, że skuteczność to około 20-30%. Przeglądałem trochę gdzie publiker próbował dodać i muszę przyznać, że ma pecha do wybierania katalogów tematycznych (nie powiązanych z dodawanymi stronami) więc to może mieć wpływ.

Jeśli chodzi o precle, na razie mało dodaje. Z preclami WP radzi sobie całkiem nieźle. Gorzej jest z mocnymi linkami - tam nie udało mi się jeszcze dodać żadnego wpsiu. Zaznaczę jednak, że było tylko ~5 prób, a nie wiem czy te serwisy jeszcze w ogóle żyją czy są porzucone.

Ogólnie widać, że coś tam działa ale mam nadzieję na lepsze rezultaty w przyszłości bo początek pracy był na prawdę obiecujący.

Czekam na wasze wrażenia.

MI generalnie tez skuteczność padła po jakimś czasie od dodania projektu. Generalnie pod zaplecza w sam raz... co do reszty to bardzo dystansowo. A no i do dziś mi się cieżko połapać co jest gdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności