Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Localhost, trzyletni letni blaszak.

Możesz podzielić się informacjami o konfiguracji? Linux czy Windows + jakiś MySQL i PHP ? Konfiguracja PHP?...

Pytam bo sam wojowałem (przerwałem na czas urlopu, właśnie z niego wróciłem i bym się pobawił dalej) z Publikerem na localhoście - P4 2,8GHz / 2GB RAM (praktycznie nie obciążony XP z MySQL i PHP5) na łączu 3,5Mbits i niestety liczba wysyłek była bardzo niska. Nie mam pojęcia skąd takie słabe wyniki, więc szukam wyjaśnienia problemów...

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Wiec mam taki malutki problem,

Ustawiłem projekt grupy dałem wszystkie teksty taki i tak dalej ustawiony cron(cron działa) lecz wpisy się nie dodają (nie wysyła)

Gdy biorę ręcznie uruchamianie wyskakuje taki tekscik

Planowanie dodania do precla - aktualnie żadna grupa nie wymaga wysłania wpisu do precla. Planowanie odłożone na późniejszy termin.

Status końcowy: OK (zadanie zakończone)

Ktoś ma pomysł jaka to przyczyna?

Równych odstępach od czego jak jeszcze żadnego wpisu nie dodał?

Planowanie dotyczy tego co będzie, a nie tego co było (lub nie było, jak u Ciebie). Coś już w ogóle dodawałeś? Wszystkie daty masz OK? Nie jesteś w niedoczasie? Jakie daty masz jak wejdziesz w zadania cron?

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności