Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Z tymi godzinami to wygląda tak, że on nie ma za wiele do roboty.

Tak czy siak, jeśli program twierdzi, że nie ma nic do dodania, to rzecz tkwi w ustawieniach grupy - może "Najbliższa data dodania do kataloguprecla" jest w przyszłości?

Może wpisy były wrzucane manualnie i ilość wysłanych przekracza ustawioną ilość na dobę

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No przeciez to jest mozliwe - mogl on ustawic np. 1 wpis do precla na tydzien. Wiec Publiker obliczyl, ze ma w bazie 2000 precli x 7 dni i wyszlo, ze przy takim tempie bedzie dodawal do 2038.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Posiadam publikera

Chcę dodawać wpisy do katalogów precli i jednocześnie je podlinkowywać

Dajmy, że średnio będę miał 20 grup i dziennie jedna grupa będzie wysyłać 100 wpisów linkujących + podlinkujące.

Z uwagi na to, że publiker nie ma Forum, a administracja nie bardzo może w tym mi pomóc, pytam was.

Jakiego VPS'a polecacie?

TAkiego, żeby można było swobodnie dodawac duzo wpisow ?

baner-seostationv2.png

Jakie są wasze doświadczenia co do ilości wysłanych linków z precli i z katalogów co do ich indeksacji i skuteczności?

ile przeznaczacie linków dziennie na dane słowo kluczowe?

czy linkowanie katalogów ma sens?

i jak bardzo podlinkowujecie precle?

czasami mam wrażenie że połowa linków jest bez wartości nawet po podlinkowaniu

Więc jakie są wasze odczucia? co do ilości linków na dzień przy takiej bazie katalogów jaką posiadamy?

a i co do podlinkowania to szkoda że niema takiej opcji że pierwszego dnia nie dodaje 10 linków a w kolejnych to już standardowo

Szkoła: angielski w Bydgoszczy to dobra inwestycja w siebie.

czyste ściany to antygraffiti

ja z tego co widzę, to skuteczność mała... Nawet słabo to się indeksuje.

Ja sam mam pytanie, na jakich serwerach trzymacie publikera?

Jakieś VPSY? prosiłbym żeby mi ktoś podesłał namiary na jakis fajny serwer. Żeby można było dużo wpisów wysyłać

baner-seostationv2.png

Zlazły się sępy na linuxpl.com i po moim 1 minutowym cronie :/. Admin już nawet wie co to publiker.

Witam

Publiker generuje duzo ciezkich zapytan do bazy mysql co powoduje obciazenie calego serwera

Niestety moze byc on uruchamiany tylko w nocy

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

A co ma indeksowanie wpisów wspólnego z tym, czym te wpisy dodano. Jak dodasz to samo ręcznie to ma większą wartość?

A co do serwera, to przejrzyj wątek 10-15 stron wstecz. Sporo było o tym.

Publiker nie ma nawet funkcji aby ustawić wartości PR do jakich ma linkować. O funkcji pomijania zbanowanych katalogów nie wspomnę. Ale to już było pisano wiele razy. :)

Sprawdzcie w jakims projekcie ktory macie dluzszy czas, czy Wam dobrze podlinkowanie dziala. Ja np. dodaje do precli i mam ustawione podlinkowanie preclami na 100% - linkow w tygodniu poczatkowo - 2 koncowo - 4, a nasycenie 15dni.

Teraz jak przejzalem wpisu, co juz maja miesiac lub nawet 2 to sie okazuje, ze duzo ma np. tylko 1 link, a inne z kolei maja po 15 :/ Cos tutaj tak jakby szwankowalo i Publiker jakby nie umial poprawnie przypisac tyle linkow ile powinno byc. Natomiast wpisy z ostatnich 2 tyg, kazdy powinien miec po ok. 5 linkow, a wiekszosc ma 0 lub 1 link.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności