Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy miał ktoś problem ze wstawianiem przez soft linków do precli?

Niezależnie od tego czy w ustawieniach projektu mam ustawione:

Liczba linków w tekście (dotyczy tylko wpisów, które akceptują linki w tekście) 3 czy losowa (od 1 do 3) to i tak w preclach soft zawsze wstawia jeden link (w dodanych tekstach mam dodanych kilka linków AUTO na każdy tekst).

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Mimo że w ustawieniach grupy zaznaczyłem Podlinkuj z e-weblink.com, dla precli i katalogów, i mimo że test dodania linków w systemie przeszedł ok, po dodaniu wpisów do katalogów czy precli publiker nie dodaje moich linkow w ewebie ?

Ktoś wie dlaczego ?

Oczywiście mam ustawione na 100%-linkuj zawsze

Pisałeś wcześniej, że jeszcze sprawdza katalogi, taki proces trwa do kilku dni, więc dodanie linków z weblinkiem może mieć czasami na końcu listy...

Najlepiej świeżo po instalacji jest poczekać aż zaktualizuje on sobie w pełni listę katalogów itp.

Dopiero po tym zacząć linkowanie :).

baner-seostationv2.png

Generowane statystyki dla danej grupy wskazują na ilość opublikowanych lub wysłanych katalogów i precli. Czy te statystyki nie obejmują wpisów wysłanych manualnie?

Opublikowanych: 33 (w katalogach: 6, w preclach: 27) - statystyki
(52) linki – ilość linków danej grupy

Skąd te rozbieżności ?

Jeżeli szukasz drogich wizytówek lub strasznie drogich ulotek to zobacz: reklama bydgoszcz. Zaprojektują tobie genialną reklamę ale za wielką kasę.

Katalogi -> Emaile do rejestracji i tam zmieniasz ;) Najlepiej mieć parę takich właśnie celowo założonych, na o2 chyba się najlepiej spisują.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności