Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

a ja mam taki problemik:

od jakiegos czasu nie używałem publikera ale jak była jakaś aktualizacja to o ile mnie pamięć nie myli aktualizowałem, dzisiaj dodałem nowy projekt, ustawiłem i niby wszystko ok a publiker nic nie dodaje, po kliknięciu "sprawdź" nie wywala błędów.

co może być przyczyną?

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
a ja mam taki problemik:

od jakiegos czasu nie używałem publikera ale jak była jakaś aktualizacja to o ile mnie pamięć nie myli aktualizowałem, dzisiaj dodałem nowy projekt, ustawiłem i niby wszystko ok a publiker nic nie dodaje, po kliknięciu "sprawdź" nie wywala błędów.

co może być przyczyną?

sprawdz dobrze czy wogóle jest na serwerze, bo może zobaczył jaka pogoda za oknem i na wakacje pojechał (czytaj: wytransferował się), pewnie za 2 tyg wróci

Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w Łodzi
Stacja Kontroli Pojazdów Łódź
Druk na szklepanele szklane na ściany, obrazy na szkle

Mam taki mały - kolejny problem z publikerem, pewnie robię coś nie tak :

Dodaje nowy projekt, wszystko ustawiam.

Biorę manual, dodam 1-2 wpisy, a potem mam komunikat, że nie ma warunków do wysyłania kolejnych wpisów.

A jeśli chodzi o automat to zadania wcale sie nie chcą wykonywać.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

a ja mam taki problemik:

co może być przyczyną?

Jakie masz opóźnienie w wykonywaniu zadań crona?

Eksperyment Discover.pl

Jeśli dodawales manulanie to automatyczne dodawanie przesunęło się na poźniejszy termin. Przełącz na widok normalny i zobacz w projekcie kiedy jest data dodania następnego wpisu, w razie potrzeby możesz ja z edytowac.

hostingodawca wymaga ode mnie przestawienia publikera na godziny nocne. Da się to zrobićbo on dziwnie ustawia sobie czasy dodawania np. na 13.

Pomocy :D

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Generuje statystyki - wyskakują tylko wpisy dodane przez manula, z tym, ze w jednym projekcie przez manual moge dodać jeden wpis - potem mam komunikat "panel gotowy do ponownego użytkowania" naciskam dalej i znów to samo, nie wyskakuje token - tak jak powinien.

A automat niby wykonuje zadania, ale nie widzę ich w statystykach.

@dymek - oglądnąłem, wydaj mi się, że robię wszystko tak jak być powinno, z tym, że może mi się wydawać :).

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności