Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Salek, ale to zależy ile ustawiłeś wpisów w projekcie i jeżeli manualnie np. wykonałeś zadania za publikera na kilka dni, to nie będziesz miał efektów pracy automatycznej (pisali ci już o tym)

Nie wiem, ale podejrzewam że masz ten skrypt, od niedawna tak jak ja, mi do dzisiaj wykonuje różne takie jak sprawdzania, rejestracje itp. ale automat już idzie - jednak manualnie tylko jeden wpis zrobiłem, teraz tylko automat idzie zgodnie z harmonogramem (popatrz zadania cron - a dużo ci powiedzą)

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak, mam od niedawna.

Zdania z crona idą, ustawiłem wszystko poprawnie - ilość wpisów itp.

Manualnie wysłałem może 4 wpisy.

Id zadań się zmienia, ale w statystykach nie widać, by jakieś wpisy choćby oczekiwały na akceptację.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

No to jeżeli zrobiłeś 4 wpisy, to dwa dni nie zrobi żadnego z automatu (przy ustawieniu 2 wpisów dziennie)

Nie chodziło mi o to żebyś patrzył do crona, czy coś "idzie" ale po to, abyś przewinął na kiedy masz najbliższe dodanie wpisu do katalogu, lub precla. Zobacz na datę i godzinę, a następnie poczekaj cierpliwie. No chyba że w projekcie masz ustawione na więcej wpisów dziennie - ale i tak zobacz do crona.

Ustawione mam dziennie 5 wpisów w katalogu + 2 do precla.

A publikera odpaliłem jakiś tydzień temu :)

W zadaniach mam rozpoznanie katalogów, a planowanie dodania za kilka godzin, ale było tak już i w statystykach nie zaobserwowałem tego.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Witam

Może ktoś rzucić linka do aktualizacji z wersji 1.0.13 na 1.0.13a ?

Pisałem rano maile do biura Publikera, dzwoniłem, ale niestety nie mogę się skontaktować. Nie wiem czy chodzi o urlop czy o co, ale mam pilną potrzebę zaktualizowania softu, bo w obecnej wersji nie działa poprawnie kopiowanie projektów.

Z góry dziękuję ;)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

A nie jest to tak, że link podany przez autora jest przypisany do określonego klucza licencji?

Nie. Ale już mniejsza z tym, dostałem link, zassałem swoje softy i zaktualizowałem do najnowszej wersji.

pozdrawiam

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Ja mam coś takiego, że w CRON mam na samej górze 3 zadania z 6 lipca z godz. 15 (wczoraj), później 7 zadań z 24 czerwca (dwa tygodnie temu) a następnie kilka zadań z 7 lipca, potem 8 lipca itd.

To normalne, że te zadania są ułożone w takiej kolejności ??? Dodam, że publiker nie dodaje mi linków w grupach więc coś jest nie tak.

Programista aplikacji webowych i pozycjoner w Edukey - Szkolenia komputerowe | programowanie w VBA

Polecam dobry i tani hosting w firmie masternet

logo-edukey-twojaeuropa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności