Skocz do zawartości

Najmocniejsze płatne polskie katalogi

Marcin Elo

Rekomendowane odpowiedzi

W innych serwisach musisz płacić za umieszczenie Twojego sklepu na

pierwszych miejscach w kategorii, u nas dobre sklepy są wyświetlane na

pierwszych miejscach za darmo!

REKLAMA DLA KATALOGU....fajna

No właśnie dzięki zoreander za zwrócenie uwagi, faktycznie wpis do katalogu www.dedo.pl ma nofollow u mnie poszedł już do kosza...

<h3>» <a href="https://www.dee---x.pl" rel="nofollow">Dee---x</a></h3>

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jedyne co mnie denerwuje delikatnie mówiąc w płatnych katalogach jest to, że zwykle możliwość zapłaty jest dostępna tylko za pomocą smsa a nie ma możliwości przelewu. Kiedyś wysyłałem sms ze swojego tel i po paru dniach non stop byłem zasypywany smsami z konkursami typu wygraj to i tamto wyslij smsa na numer..........Poprostu mnie to wku**** Dlatego teraz zakupiłem numer i doładowywuje go tylko na cele związane z płatnościami za katalogi:) Może z czasem coraz częściej będą dostępne przelewy typu paypal, było by miło:)

dotpaya mam wdrozonego poprzez SMS i przelwe wiec nei widze problemu aby inni tez tak mogli ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja stosuję zasadę bo na ogół nie dopisuje jednej strony ale kilka lub więcej, piszę na maila proszę o kody i płacę na podane konto bankowe.

Z przyjemnością stwierdzam, że kilka osób administrujących katalogami skojarzyło mnie z PiO i za darmo dodałem swoje wpisy za co serdecznie dziękuje.

• 2 tygodnie później...
Jedyne co mnie denerwuje delikatnie mówiąc w płatnych katalogach jest to, że zwykle możliwość zapłaty jest dostępna tylko za pomocą smsa a nie ma możliwości przelewu. Kiedyś wysyłałem sms ze swojego tel i po paru dniach non stop byłem zasypywany smsami z konkursami typu wygraj to i tamto wyslij smsa na numer..........Poprostu mnie to wku**** Dlatego teraz zakupiłem numer i doładowywuje go tylko na cele związane z płatnościami za katalogi:) Może z czasem coraz częściej będą dostępne przelewy typu paypal, było by miło:)

:-)

u mnie możesz przelewem kupić 15 kodów i użyć w dowolnych moich katalogach :-) [a będzie ich więcej...]

mam tez pomysł na sieć partnerską więc jak się kupi raz kody będzie w czym wybierać gdzie dodać... ale to po urlopie zadziałam

Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady.
Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany.

Linki: 183

o tak - rozbudowany cholerycznie a ludziska się rwa az się kurzy ... niech popracuje za darmola ze 2-3 lata i potem zbiera profity.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

katalog IU mocy nabiera przy ok 10.000 linków ;)

Ogolny, co znaczy mocny katalog?

Ten ktore daje 100+ uu co miesiac, czy 500+?

Czy ten, ktore daje automatyczne PR1 albo PR2, bo link jest z podstrony z PR3/PR4?

Czy ten, ktore daje największe kopa w serps? Ale wątpię, że 1 wpis w jednym katalogu ma tyle moc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności