Skocz do zawartości

Sklep internetowy - program partnerski

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Hej :) Poszukuję sklepu internetowego z programem partnerskim płacącym za prowizje, a nawet za przekierowanie usera na ich stronę, najlepiej żeby to był program na zasadzie że udostępniają bazę produktów, a ja mogę sobie zrobić do tego własną oprawę graficzną. Zna ktoś jakiś? Głównie zależy mi na programie który, pozwoli mi na stworzenie własnego designu. Może to również być na takiej zasadzie że user u mnie kupuje, a formularz zamówienia wraz z moim refem idzie do nich. Oczywiście nie ma to być program tylko dla firm, ale dla osób prywatnych.

Zobacz Zixo, jest wątek w tym dziale z aplikacją. Oprócz tego każdy program który udostępnia plik produktów w XML np nexto. Ogólnie wszystkie te programy to raczej bardziej darmowy content pod zaplecze :)

Jest też https://www.kolporter.pl/2347,0,Usluga_Extended_Sites.html ale ich reakcja, odpowiedzi na maila z zapytaniem jest poniżej krytyki.

...

Instaluje sobie testowo PP Max24 i przy instalacji dostaje taki komunikat:

"Nie można kontynuować instalacji.

Proszę poprawić błędy lub skontaktować się z administratorem serwera albo proszę zmienić hosting"

Dotyczy to parametru: "Pamięć na dysku" gdzie pokazuje "całkowita: , wolna:"

czy ktos tez ma taki problem?

Instaluje sobie testowo PP Max24 i przy instalacji dostaje taki komunikat:

"Nie można kontynuować instalacji.

Proszę poprawić błędy lub skontaktować się z administratorem serwera albo proszę zmienić hosting"

Dotyczy to parametru: "Pamięć na dysku" gdzie pokazuje "całkowita: , wolna:"

czy ktos tez ma taki problem?

W wymaganiach systemowych skryptu jest napisane, że wymaga co najmniej 1 GB wolnego miejsca na dysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności