Skocz do zawartości

[Sprzedam] Domeny pod sklep z kolczykami + sklep

orzech_85

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do sprzedania domenę 123kolczyki.pl idealną pod sklep z kolczykami - "Raz, dwa, trzy... kolczyki". Domena zarejestrowana jest w OVH. Opłacona do 15 marca 2010 r. Od kilku miesięcy w indeksie google.

Razem z domeną oddaję skonfigurowany skrypt sklepu internetowego, z własną grafiką robioną specjalnie na potrzeby sklepu. Sklep mozna zobaczyć pod adresem: 123kolczyki.pl/indexa.php

Dodaję również wykonany na zamówienie projekt logo sklepu w prawie wszystkich potrzebnych rozszerzeniach oraz projekt karty rabatowej przygotowanej do wydruku.

Mam również do sprzedania domenę Kolczyki.biz Ostatnia taka domena! rozszerzenie .biz może idealnie wskazywać na charakter działalności i kojarzyć się ze słowem "biżuteria". Domena zarejestrowa w OVH. Opłacona do 15 marca 2010 r. Na domenie stoi tematyczny blog z unikalnymi artykułami. Domena jest idealna zarówno na zaplecze na sklepu jak również może być domeną sklepu. Domena od kilku miesiący w indeksie google.

Domeny wraz ze sklepem sprzedaję jako całość, jednak po otrzymaniu atrakcyjnej ofery mogę sprzedać osobno.

Poważne propozycje cenowe proszę składać na PW.

Marcin

serwery10<>gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności