Skocz do zawartości

Powielanie znacznika <title> - o co chodzi?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak myślisz, co wystarczy, by zbić tego kolesia z pierwszego miejsca?

To nie jest moja konkurencja, po prostu kupowałem wiatraki ogrodowe :)

Ale skoro to łatwe, może jakoś rzucić wyzwanie. Ciekawe czy zwykła zoptymalizowana strona z zapleczem w wordpresie i wpisy do kilku katalogów wystarczą.

dobrze zoptymalizowana strona z kilkoma wpisami w WP wystarczy

Słuchaj, ale wg mnie ilość wpisów pogarsza jakość linków wychodzących. Mówisz o linkach w katalogach? Czy nie lepiej dać je w kilku różnych?

Przejrzałem tę stronę o wiatrakach, taki potrojony <TITLE> jest tylko na polskiej wersji strony. Ciekawe czy to eksperyment pozycjonera, czy niedopatrzenie :)

Słuchaj, ale wg mnie ilość wpisów pogarsza jakość linków wychodzących. Mówisz o linkach w katalogach? Czy nie lepiej dać je w kilku różnych?

Przejrzałem tę stronę o wiatrakach, taki potrojony <TITLE> jest tylko na polskiej wersji strony. Ciekawe czy to eksperyment pozycjonera, czy niedopatrzenie :)

Ty się tym potrojonym <title> nie przejmuj tylko weź się do roboty bo szkoda czasu na takie nic nie robienie ;)

Najpierw poczytaj dobrze dział dla początkujących, potem pozycjonuj wiatraki ;p

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Uważasz, że nie?

Tak, uważam, że nie(mówię tutaj o google oraz dwóch najpopularniejszych tagach). Meta-tag keywords totalnie olewany przez google, description tak naprawdę niepotrzebny. Na kilku stronach nie mam go wcale i tym samym dobre miejsce na wybrane frazy.

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

title to chyba też metatag, a wpływa.

desription niby już nie wpływa, ale ja tam nie jestem pewny do końca.

Z kolei jak nie ma description to się czasem durne opisy w serpach pojawiają np. z części "obudowy" strony.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Jak wyżej widać pisałem o 2 meta-tagach. O title nic nie wspominałem !!!

ps. Coraz częściej celowo pomija się description . Szczególnie gdy mamy wartościowy content.

Wykonam:

Pamiętajcie, że mata-tagiem jest również:

<META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW">

Jak uważacie, że to nie wpływa na pozycję w Google to życzę powodzenia.

Nie generalizujcie bo różni ludzie to czytają i później robią głupoty.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Odpisałem na twierdzenie, że meta-tagi nie mają wpływu na pozycję. Mają.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Odpisałem na twierdzenie, że meta-tagi nie mają wpływu na pozycję. Mają.

Nikt chyba wcześniej nie pisał, że mówimy tylko o dwóch meta-tagach. Ja zgadzam się z moim przedmówcą, bo też mówię o wszystkich.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Ja kilka postów wcześnie pisałem o 2 meta-tagach ;p Nie o wszystkich, z góry wiedząc jaka jest reakcja ludzi na forum napisałem dokładnie o czym pisze.

Wykonam:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności