Skocz do zawartości

[Wykonam] Pozycjonowanie, serwisy zapleczowe, teksty na strony

spookypld

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam zaszczyt zaoferować państwu wybór usług przydatnych przy pozycjonowaniu. Od dłuższego czasu tu jestem i czytam nie tylko PiO, ale też strony anglojęzyczne. Chętnie zatrudnię się jako pomocnik dla kogoś z większym doświadczeniem.

Mogę wykonać prace począwszy od prostego katalogowania stronek poprzez pisanie tekstów na strony aż tworzenie bardzo zaawansowanych stron osadzonych na CMS Drupal. Przykładowe realizacje podeślę na PW/mail. Ceny do uzgodnienia.

Znam także technikę XXX, która winduje frazy wysoko w kosmos w kilka godzin/pare dni. Korzystając z tej tajnej techniki strona w ciągu 4-5 dni trafiła na 6 pozycję na średnio obstawioną frazę z 2.5 milionami wyników. Żadne inne środki nie były użyte. Strona z PR0 wówczas, kilkoma naturalnymi linkami i około pół-roczną historią. Nie jest to BlackSEO!! Mogę wykonać w bardzo ograniczonych ilościach.

Może być umowa o dzieło/zlecenie. Na życzenie wystawiam aukcje Allegro/Świstak, która jest równoznaczna z zawarciem umowy.

Pozdrawiam.

Bartłomiej Małysz

bartlomiej.malysz(m@łpa)ymail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności