Skocz do zawartości

Jak zaprosić bota

pala2222

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepiej to tak: kochany bocie, prosze wejdz na moja strone.

A tak btw po co Ci te boty na tej stronie ? Ruch wygenerowany z ich wyszukiwarek będzie znikomy, a boty te zjedzą Ci tylko transfer. Ja wycinam je.

Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach:

Amismedica.pl - zbiór ciekawych stron - PR 4

Danuta.com.pl - zbiór wartościowych stron - PR 3

Alustar.pl - katalog z gwiazdami - PR 2

Zapraszam do dodwania wpisów!

Czy można "zaprosić" bota na moją strone bay ją odwiedził?

jest kilka botów które nigdy nie były na moim forum np. Alta Vista [bot], Gigabot [bot], Exabot [bot]

Spróbuj stronę spingować np. przy pomocy:

https://pingomatic.com/

Pingomatic rozsyła pingi aktualnie do 24 serwisów. Niektóre z nich przesyłają pingi jeszcze dalej. Zatem dosyć szybko "inne" boty zainteresują się Twoją stroną.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zaproszenie najlepiej wysłac poleconym w ozdobnej kopercie, albo doręczyć osobiście (bedzie większy site).

A tak na poważnie... popinguj i przywal jakies rotacyjne linki z SWLi. np. >> gotlink.pl

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności