Skocz do zawartości

Dodawanie strony do silnych, mocnych katalogów

spookypld

Rekomendowane odpowiedzi

Tak się zastanawiam, czy wg Was warto jest dodawać stronkę pozycjonowaną na rynek polski do katalogów zagranicznych. Wiadomo, że PR przejdzie, wzmocni stronę. Warto chyba, nie?

Niektóre zagraniczne katalogi mają kategorie dla stron obcojęzycznych, jeśli nie to nic nie stoi na przeszkodzie by dodać polską stronę z angielskim bądź czeskim opisem. Lecz czasem zdarza się, że jest blokowana domena np. pl. ale to rzadkość.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Rowniez praktykuje dodawanie polskich stron do zagranicznych katalogow i nieustannie rozbudowywuje swoj spis angielskich, niemieckich, rosyjskich, czeskich, slowackich, rumunskich, francuskich i ukrainskich katalogow przyjmujacych rodzime adresy. Uwazam, ze jest to bardzo oplacalne, poniewaz za granica dziala mnostwo katalogow o naprawde wysokiej mocy i PageRank. Niestety ponad 90% z nich nie przyjmuje obcojezycznych stron, zatem odnalezienie takich, ktore to czynia bylo szegolnie trudne i czasochlonne.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Fahofiec, może byś wystawił taką listę na allegro ? O jakiej ilości mówimy ?

Jestem teraz za granica na wczasach i nie mam dostepu do swoich plikow. Wracam za kilka tygodni. O ile dobrze pamietam, spis zawieral kilkadziesiat sprawdzonych zagranicznych katalogow akceptujacych polskie strony oraz kilkaset, ktore wymagaja jeszcze sprawdzenia.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności