Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Coś zadziałało ale teraz wyświetla się tylko strona główna a podstrony nie działają... :)

PA -> Konfiguracja -> Adresy URL -> kliknij Wyślij i sprawdź to > https://www.seokatalogi.pl/blog/faq-strona-...zyjazne-adresy/

Jak można wsadzić do seoka wpis z konkretnym ID i datą dodania? Czy np. korzystając z importu xml jest to do zrobienia?

Skąd taka potrzeba? Np. Przywrócenie skasowanego omyłkowo wpisu, który już był zaindeksowany przez Google.

Z poziomu PA tego nie zrobisz. Najlepiej dodaj wpis normalnie a później z poziomu phpMyAdmin będziesz musiał zmienić ID w tablicy sites i relations. Mnóstwo roboty.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Panie Mariuszu!

Pytanie, które nurtuje nas wszystkich od dłuższego czasu.

Kiedy będzie aktualizacja SEOkatalogu?

Pozdrawiam!

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Problem w tym, że PA też nie wchodzi, pojawiają się kolejne błędy...

No to wklej ten komunikat błędu - inaczej przecież nie pomogę :)

Kiedy będzie aktualizacja SEOkatalogu?

Nie podaję już daty - zbyt wiele "przeciwności losu" zastopowało ostatnio pracę nad nową wersją żebym był w stanie określić konkretnie termin.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

No to wklej ten komunikat błędu - inaczej przecież nie pomogę :)

Warning: require_once(admin/templates/default/login.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/katallo/domains/katallo.pl/public_html/admin/templates/default/home.php on line 197

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'admin/templates/default/login.php' (include_path='.:/usr/local/php52/lib/php/') in /home/katallo/domains/katallo.pl/public_html/admin/templates/default/home.php on line 197

Czyli wygląda na to że nadal masz błędną ścieżkę "url_dir" w config.php

Żeby niepotrzebnie nie przedłużać poproszę dane do PA i FTPa na kontakt@seokatalogi.pl - zajmę się tym szybciutko.

Witajcie.

Jak do tej pory narzędzie EXPORT działało mi bez zastrzeżeń .... , aż do wczoraj :)

Aktywowałem jednocześnie 24 wpisy (jeżeli ma to jakieś znaczenie), i chcąc odświeżyć zestaw map otrzymałem taki komunikat:

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 79 bytes) in /home/*********/public_html/*********/includes/url.php on line 169

Mój katalog nie jest duży (poniżej 1000 stron) limit pamięci na serwerze 512M. Dlaczego nagle skrypt potrzebuje aż tyle pamięci ?

Nie jestem specem od tych spraw, a podobnego problemu nie znalazłem na ty forum, blogu czy gdziekolwiek.

Z góry dziękuję za cenne uwagi :)

Pamiętam, że czytałem kiedyś w tym temacie, jak zrobić rozwijalne kategorie na stronie głównej (tj. że jest widoczne kilka kategorii, a na dole jest button jakiś i się ładnie wysuwa reszta po kliknięciu :)). Mógłbyś Generale podrzucić rozwiązanie / link do postu albo wrzucić to na bloga? :))

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

@rebuk ogólnie wiem jak zrobić takie coś ;) Ale problem pojawia się przy tym, jak chcesz pokazać kilka pierwszych kategorii, a resztę zakryć do rozwinięcia ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

A może wraz z nową wersją bądź aktualizacjami warto by było wprowadzić centralną listę seoków? Doszedł by przycisk katalog prywanty/publiczny i w zależności od ustawienia pojawiałby się na liście bądź nie wraz z zawsze aktualnymi ustawieniami (wpisy darmowe/płatne, linki zwrotne, PR, linki...). Pewnie sporo osób ucieszyłoby się z takiego rozwiązania (nawet jeśli dostęp byłby płatny).