Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam Seoki na innych hostingach i z ich instalacją/działaniem nie mam żadnych problemów.

Wczoraj zainstalowałem skrypt na Hekko.pl i wyrzuca mi pod tagami następujący błąd:

Zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl po poprawkę - błąd jest mi znany :)

A ja mam takie pytanko, dlaczego tak jest, że podczas gdy zakładam konto w katalogu i później dodaję wpis (nie będąc zalogowanym) podając w formularzu ten sam adres email co przy rejestracji mój wpis nie dodaje się do mojego konta. Wynika z tego, że po założeniu konta trzeba za każdym razem się logować co utrudnia katalogowanie.

Oczywiście że wpierw należy się zalogować. Ze względów bezpieczeństwa nie może być tak że wpis ląduje na tym koncie jaki mail się podaje w formularzu - to oczywiste.

Generale spójrz na moje wcześniejsze pytanie :)

Jakie pytanie ?

Odnosnie tych zaindeksowanych podstron to mi od początku sie nie wystwietlają . A sprawdzałem przez MajesticSEO i podstrony mam zaindeksowane. Co jest z tym nie tak?

PA -> Konfiguracja -> Ustawienia główne -> metoda pobierania treści przełączcie na curl<->file_get bo być może jedną z tych funkcji macie na serwerze wyłączoną. Jeśli nadal nie pomoże zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl z danymi do PA i FTPa - sprawdzę co jest grane. Może faktycznie ban na IP.

Jeszcze pociągnę temat.. czy są chociaż jakieś szacunkowe (bez zobowiązań) terminy wydania kolejnej wersji? np. maj?

Nie ma.

P.S. Aż tyle (tak wielkich) zmian będzie w wersji 1.5 że tak długo trwa przygotowanie jej? (nie wnikając w przeciwności losu..)

Tu nie chodzi o ilość zmian tylko o to że ja w chwili obecnej jestem w dość sporej niedyspozycji :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Pamiętam, że czytałem kiedyś w tym temacie, jak zrobić rozwijalne kategorie na stronie głównej (tj. że jest widoczne kilka kategorii, a na dole jest button jakiś i się ładnie wysuwa reszta po kliknięciu ;)). Mógłbyś Generale podrzucić rozwiązanie / link do postu albo wrzucić to na bloga? :))

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Właśnie biorę się za stawianie kolejnych katalogów i zastanawiam się jak można skopiować kategorie i podkategorie z mojego obecnego seoka na nowego? Bo ręcznie wpisywać strasznie mi się nie chce :) - szczególnie, że tych seokatalogów powstanie jeszcze 8.

Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony

Najlepiej eksportuj sobie tylko zawartość tabeli zawierającej kategorie, a instaluj normalnie katalogi i później po prostu wykonuj zapytanie z poziomu phpmyadmin.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Do kogo mogę się zwrócić w celu aktualizacji (z wersji 1.31) uszkodzonego seokatalog'a?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Mnie bardzo interesuje Licencja, na jakiej jest?

Ja chciałbym kupić skrypt najlepiej na GNU

tx chodzi mi o to abym mógł w dowolny sposób go przerabiać i dostosowywać każdy plik a nie np. Domini skrypt - nie mogę nawet formularza zmienić.

Czy kupując na os fizyczną mogę go używać na potrzeby własnej firmy (w przyszłości)?

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl