General_Depet Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Dawny błąd - zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl po poprawkę. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 zauważył ktoś może taki błąd.. że "sprawdzanie unikalności" przenosi po prostu na stronę główną google? sprawdziłem na kilku katach i to samo Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezyk403 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Czy na serwerze Hekko bedzie działał bez przeszkód ?? HEKKO - POLECANE SERWERY AKCESORIA KOMPUTEROWE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 zauważył ktoś może taki błąd.. że "sprawdzanie unikalności" przenosi po prostu na stronę główną google? sprawdziłem na kilku katach i to samo Mi działa normalnie, co nie zmienia faktu, że unikalności tym nie sprawdzam, bo lepiej wkleić jedno zdanie w cudzysłowie Na hekko działa Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andddrew Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Coś mi przestało działać sprawdzanie PR do statystyk katalogu. Czy jest jakaś poprawka? Mój katalog stron. | ulubiony katalog stron: mocny katalog firm | kup tani MULTIKOD - 7 zł za 30 wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
restful Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Coś mi przestało działać sprawdzanie PR do statystyk katalogu. Czy jest jakaś poprawka? Myśle, ze najszybciej znajdziesz odpowiedz na oficjalnej stronie skryptu a dokładniej tutaj Multikody do 388 seokatalogów, 375 katalogów arfooo, 317 katalogów sinooke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andddrew Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Coś mi przestało działać sprawdzanie PR do statystyk katalogu. Czy jest jakaś poprawka? Myśle, ze najszybciej znajdziesz odpowiedz na oficjalnej stronie skryptu a dokładniej tutaj To wiem Tamte poprawki od dawna wgrane i wszystko było ok. Dziś postanowiłem zrobić update statystyk i zonk - sprawdzanie PR przestało mi działać dziś. Skoro nic nowego sie nie dzialo to poczekam, może ip przyblokowało google. Mój katalog stron. | ulubiony katalog stron: mocny katalog firm | kup tani MULTIKOD - 7 zł za 30 wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Dawno nie zaglądałem do teg otematu, i pytanie czy wiadomo coś o nowej wersji skryptu ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimathel Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 To pytanie od miesięcy dręczy wszystkich . Bardziej mnie interesuje, kiedy będzie nowy SEOK niż to, kiedy będzie koniec świata ;] Katalog www | Darmowy katalog stron | Katalog stron Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rweb Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Mnie też interesuje kiedy bedzie nowa wersja . Jak myślicie może Maj albo Czerwiec? Mediabox.net.pl - Darmowy katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melodiawsieci.pl Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Nowa wersja wyjdzie jak Generał będzie miał czas pomagać przy ewentualnych poprawkach, a tymczsem wiosna przyszła, także zróbcie porządek w ogródku i szybciej Wam czas zleci Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN. Solidny katalog stron Przedstawiam strony dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 To na pewno banik od Google na IP, dzisiaj pewnie już działa . Jeśli masz hosting SEO to w konfiguracji: Metoda łączenia się z serwerem: zmień na curl i podaj tam swoje adresy IP. Coś mi przestało działać sprawdzanie PR do statystyk katalogu. Czy jest jakaś poprawka? Myśle, ze najszybciej znajdziesz odpowiedz na oficjalnej stronie skryptu a dokładniej tutaj To wiem Tamte poprawki od dawna wgrane i wszystko było ok. Dziś postanowiłem zrobić update statystyk i zonk - sprawdzanie PR przestało mi działać dziś. Skoro nic nowego sie nie dzialo to poczekam, może ip przyblokowało google. Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Generale...maile...:/ Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinBP Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Witam, zauważyłem u siebie w seokatalogu, że źle zlicza gości online. Przykładowo o 1 w nocy wyświetlało że jest 36 osób online, co było nierealne. Wydaje mi się że skrypt zlicza też boty, czy da się to jakoś naprawić? ew. ma ktoś podobny problem?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 (edytowane) Bot też jest gościem, to jest całkowicie normalne. Edytowane 24 Marca 2012 przez Robbieriviera Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi