Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

zauważył ktoś może taki błąd.. że "sprawdzanie unikalności" przenosi po prostu na stronę główną google?:) sprawdziłem na kilku katach i to samo

Mi działa normalnie, co nie zmienia faktu, że unikalności tym nie sprawdzam, bo lepiej wkleić jedno zdanie w cudzysłowie :)

Na hekko działa ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Coś mi przestało działać sprawdzanie PR do statystyk katalogu. Czy jest jakaś poprawka?

Myśle, ze najszybciej znajdziesz odpowiedz na oficjalnej stronie skryptu a dokładniej tutaj

To wiem :) Tamte poprawki od dawna wgrane i wszystko było ok. Dziś postanowiłem zrobić update statystyk i zonk - sprawdzanie PR przestało mi działać dziś. Skoro nic nowego sie nie dzialo to poczekam, może ip przyblokowało google.

Nowa wersja wyjdzie jak Generał będzie miał czas pomagać przy ewentualnych poprawkach, a tymczsem wiosna przyszła, także zróbcie porządek w ogródku i szybciej Wam czas zleci :shout:

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

To na pewno banik od Google na IP, dzisiaj pewnie już działa ;). Jeśli masz hosting SEO to w konfiguracji:

Metoda łączenia się z serwerem:

zmień na curl i podaj tam swoje adresy IP.

Coś mi przestało działać sprawdzanie PR do statystyk katalogu. Czy jest jakaś poprawka?

Myśle, ze najszybciej znajdziesz odpowiedz na oficjalnej stronie skryptu a dokładniej tutaj

To wiem :) Tamte poprawki od dawna wgrane i wszystko było ok. Dziś postanowiłem zrobić update statystyk i zonk - sprawdzanie PR przestało mi działać dziś. Skoro nic nowego sie nie dzialo to poczekam, może ip przyblokowało google.

Jam jest Zbygniew.

Witam, zauważyłem u siebie w seokatalogu, że źle zlicza gości online. Przykładowo o 1 w nocy wyświetlało że jest 36 osób online, co było nierealne. Wydaje mi się że skrypt zlicza też boty, czy da się to jakoś naprawić? ew. ma ktoś podobny problem?;>

Bot też jest gościem, to jest całkowicie normalne.

Edytowane przez Robbieriviera

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.