Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Generale mam zrobione 1 sposobem:

1 sposób – lokalizacja geograficzna: w PA -> Konfiguracja -> Katalog firm -> dodaj pole input z zaznaczoną dodatkową opcją „google map”

czyli input i zaznaczam google map itd., rozumiem, że przy tym sposobie nie muszę zmieniąc header.php, mapka jakby na chwilę się pojawiała i wyskakuje wcześniej cytowany błąd.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Gdyby ktoś jeszcze miał problem z mapką Google jak wyżej > https://www.seokatalogi.pl/blog/google-rezy...a-api-do-mapki/

Co do aktualizacji - nie podaję już konkretnej daty bo to się śmieszne robi. Miałem chwilowe problemy osobiste i prace stanęły w miejscu. Dziś wróciłem do pracy - za tydzień będę szukał pewnie betatesterów.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Gdyby ktoś jeszcze miał problem z mapką Google jak wyżej > https://www.seokatalogi.pl/blog/google-rezy...a-api-do-mapki/

Co do aktualizacji - nie podaję już konkretnej daty bo to się śmieszne robi. Miałem chwilowe problemy osobiste i prace stanęły w miejscu. Dziś wróciłem do pracy - za tydzień będę szukał pewnie betatesterów.

Witam !

U mnie zamiast mapki wyświetla tylko szare pole. Mapkę widać tylko podczas dodawania wpisu.

Klucz API już skasowałem, chociaż żadnych komunikatów mi nie wyświetlało.

przykład >TUTAJ<

Komuś jeszcze mapki G nie działąją ?

A u mnie jest na odwrót podczas moderowania i dodawania jest szara mapka , za to po publikacji wpisu wyswietla już normalnie :)

Witaj mam pytania

1.Jakie są "parametry zapytania" w seokatalogu?

2. W którym okienku statystyk umieścić kod GA i czy muszę umieszczać go na więcej niż tej jednej stronie?

3.Czy potrzebny jest jakiś konkretnie dostosowany kod do seoka i php?

Przy indywidualnej templatce

4.Czy da się się przenieść umiejscowienie kategorii które są na środku strony, całkowicie na prawo ? ( coś jak są reklamy tu z prawej strony na forum )

5.Punkt 4 wiąże się z tym że mam zdublowane kategorie na stronie, jedne z orginalnego seoka, a drugie te same dorobione w słupku po prawej stronie, i zależy mi aby były tylko te po prawej stronie.(strona w stopce)

Jeśli się nie da to czy można nastawić no follow na jedne?

6.Czy można przesunąć mapkę województw w dowolne miejsce strony ?

Edytowane przez Iran

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

A ja chciałbym się zapoznać z DEMO ale nie działa :/ Można liczyć na usunięcie usterki ? Ciągle wyskakuje błąd "Podałeś złą nazwę użytkownika. Spróbuj ponownie." Wpisuje ok, nawet kopiowałem i nic. Test na Chromie i FF.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

U mnie zamiast mapki wyświetla tylko szare pole. Mapkę widać tylko podczas dodawania wpisu.

przykład >TUTAJ<

Zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl z danymi do PA i FTPa - sprawdzę.

A u mnie jest na odwrót podczas moderowania i dodawania jest szara mapka , za to po publikacji wpisu wyswietla już normalnie ;)

Jak wyżej - obstawiam ze to jakieś braki w templatce.

Witaj mam pytania

1.Jakie są "parametry zapytania" w seokatalogu?

Chodzi o zapytania SQL ?

2. W którym okienku statystyk umieścić kod GA i czy muszę umieszczać go na więcej niż tej jednej stronie?

Wystarczy w PA. A pole to chyba "kod przed </body></html>"

3.Czy potrzebny jest jakiś konkretnie dostosowany kod do seoka i php?

Nie - SEOK napisany jest chyba w najprostszym PHPie - żadnego Smarty ani frameworków ;)

4.Czy da się się przenieść umiejscowienie kategorii które są na środku strony, całkowicie na prawo ? ( coś jak są reklamy tu z prawej strony na forum )

Da się ale to robota dla grafika.

5.Punkt 4 wiąże się z tym że mam zdublowane kategorie na stronie, jedne z orginalnego seoka, a drugie te same dorobione w słupku po prawej stronie, i zależy mi aby były tylko te po prawej stronie.(strona w stopce)

Widocznie taki był zamysł grafika który tworzył Ci templatkę.

Jeśli się nie da to czy można nastawić no follow na jedne?

Pewnie się da - musiałbym zajrzeć do FTPa jak to tam masz zrobione.

6.Czy można przesunąć mapkę województw w dowolne miejsce strony ?

Można - za wyświetlanie mapki odpowiada kod:

<? if ($GLOBALS['cfg']['poland_map'] == 1) require_once($GLOBALS['url_dir'].'templates/'.$GLOBALS['cfg']['template'].'/pol_map.php'); ?>

A ja chciałbym się zapoznać z DEMO ale nie działa :/ Można liczyć na usunięcie usterki ? Ciągle wyskakuje błąd "Podałeś złą nazwę użytkownika. Spróbuj ponownie." Wpisuje ok, nawet kopiowałem i nic. Test na Chromie i FF.

Demo przeinstalowane.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Witam

Posiadam okolo 20 sekatalogow na jednym z nich pojawia sie awaria:

Strona głóna działa zakladki zarejestruj sie i panel tez a przy reszcie pojawia sie not found kat i podkat też nie dziłaja.

Łaczność z bazą dancyh jest ok.

Może ktoś wie jak to naprawic mi sie pomysły skończyły.

djurek -> nic się dziac nie powinno, ale zmień układ kategorii oraz nawet w 2-3 wersjach template(domyślną) inny układ itd.

Jakiś rok sało 100 sztuk pewnej osoby z pio :) i żyją do dziś(no dziś już mają templaty :)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

przykład >TUTAJ<

Zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl z danymi do PA i FTPa - sprawdzę.

A u mnie jest na odwrót podczas moderowania i dodawania jest szara mapka , za to po publikacji wpisu wyswietla już normalnie :)

Jak wyżej - obstawiam ze to jakieś braki w templatce.

No i wszystko jasne, w moim przypadku mapka nie działa, bo mam wstawiony dodatkowy skrypt w stopce :/

Dzięki za pomoc i pozdrawiam ! :)