Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj :D

1. chodzi o parametry do google .analitycs

2.kod mam umieścić na koncu sekcji </head>

4.Własnie grafik mi mówi że nie bo autor skryptu je tam umieścił i można tylko zdublować gdzieś na stronie, nie bardzo kumam .Chodzi mi o to czy w edytorze nie da się zmienić jakiś parametrów które pozwolą zminić ich miejsce w inny obszar strony?

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Witam

Mam zamiar przenieść katalogi na inny serwer i jeszcze nigdy takiej operacji nie przeprowadzałem. Mam pytanie odnośnie bazy danych, jak jestem w PHPadmin, w zakładce eksport to wystarczy zaznaczyć aby eksportowało : information schema i nazwe bazy + zaznaczyć typ kompresji? Czy trzeba coś jeszcze tam zakreślić do eksportu?

Nie wiem czy to również w php admin wybieramy z boku baze katalogu i jej pliki i kopia czy tak samo postępujemy z information schema czy tego już nie trzeba robić kopii?

Edytowane przez roberto_one

Skuteczny Katalog stron | Niezwykły katalog stron

Czyli wystarczy zaznaczyć to co na obrazku i nie potrzeba robić kopii information schema.

screen shot

A nie prościej jest w PA hostingu pobrać (zapisać) daną bazę danych a następnie po przenosinach zaimportować ją w PHPadmin... ja tak robiłem i nie było żadnych problemów

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Czyli wystarczy zaznaczyć to co na obrazku i nie potrzeba robić kopii information schema.

screen shot

A nie prościej jest w PA hostingu pobrać (zapisać) daną bazę danych a następnie po przenosinach zaimportować ją w PHPadmin... ja tak robiłem i nie było żadnych problemów

Pewnie bym tak zrobił tylko hosting iq nie daje takiej możliwości w PA. Wszelkie prace z bazami muszę dokonywać w PHPadmin

No to Wejdz do phpmyadmin i pobierz baze katalogu, napstępnie na nowym hostingu wgraj baze w phpmyadmin i tyle . A swoją drogą to w PA tam gdzie masz bazy danych nie możesz pobrać kopii zapasowej?

nie ma takiej opcji sprawdzałem jest tylko link do PHPadmin :)

Warning: preg_match() expects parameter 2 to be string, array given in /home/xxx/domains/xxxx/public_html/katalog/index.php on line 9

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/xxx/domains/xxxx/public_html/katalog/index.php:9) in /home/xxx/domains/xxxx/public_html/katalog/index.php on line 29

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/xxx/domains/xxxx/public_html/katalog/index.php:9) in /home/xxx/domains/xxxx/public_html/katalog/index.php on line 29

Takie błędy mam w katalogu. Miał ktoś podobne? Jak z tym walczyć, co może być nie tak?

mam drobny problem ;)

w seokatalogu znajduje się okienko reklamowe, natomiast ja nie mogę ustawić w grupie wpisów aby dana grupa wpisów wyświetlała się w tym okienku. Opcja jest zablokowana.

https://imageshack.us/photo/my-images/684/ssswd.png/

miał ktoś taki problem?

mowa o katalogu trigger

Edytowane przez FreeS

Witam

Przeniosłem seokatalog na inna domene na tym samym hostingu, wszystko działa dobrze oprócz tego ze jak wejde na moj panel to sie pojawia Warning: require_once(/home/....../public_html/admin/templates/default/sidebar.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/admin.../public_html/admin/templates/default/home.php on line 5

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/...../public_html/admin/templates/default/sidebar.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/admin/..../public_html/admin/templates/default/home.php on line 5, i nie wiem czym jest to spowodowane. Może ktoż wie jak to naprawić ?

Edytowane przez wenflon25