Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

W templatce możemy sprawdzić czy ktoś jest zalogowany:

<? if (check_user($_COOKIE['seokatalog_nick'], $_COOKIE['seokatalog_pass']) != '') : ?>

W jaki sposób sprawdzić czy aktualnie zalogowany użytkownik to administrator?

Konfiguracja - katalog firm - ustawienia - zaawnasowana wyszukiwarka - tak ? Może tak

Tylko, że wnioskując po notatce przy tym ustawieniu, później trzeba dodać jakieś dodatkowe informacje w kodzie ;D

Edytowane przez Zbigniew

Jam jest Zbygniew.

Czy da się łatwo przenieść katalog z Freeglobes ?

Bardzo łatwo - wystarczy przesłać mi zrzut bazy SQL na kontakt@seokatalogi.pl a odsyłam gotowe pliczki do importu.

Jak zrobić, aby opcja 'szukaj' w PA przeszukiwała również pola dodatkowe z funkcji 'katalog firm'? :placze:
Konfiguracja - katalog firm - ustawienia - zaawnasowana wyszukiwarka - tak ? Może tak

+ w PA -> Konfiguracja -> Adresy URL -> w szablonie urla wyszukwiarki musisz dodać klucz %where%

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Generale, mam pytanie: w GWT mam komunikat, że w katalogu wykryto niezalecane przekierowanie błędu 404 na stronę główną katalogu. Problem pojawia się gdy w katalogu był wpis zaindeksowany przez google, a później został on skasowany. Według GWT powinna się wtedy wyświetlić strona 404. Jak to zrobić, co zmienić aby tak było?

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Hmm przeciez to zostało tak specjalnei zrobione w którejś wersji bo sami o to prosiliście pamiętam (było na liście życzeń) :)

No nic - zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl z danymi do FTPa bo bez edycji plików się nie obędzie.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Nie wiem czy tylko u mnie tak jest, ale przy włączaniu dodatkowych pól (konf->katalog firm) z automatu ustawia się lista województw mimo wpisania czegokolwiek innego. Dopiero po 2 edycji pola robi się tak jak powinno.

Katalog www | Darmowy katalog stron | Katalog stron

Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW.

Który plik odpowiada za czytnik rss, gdzie można by wrzucić atrybut rel="nofollow"?

Czy ten czytnik rss, którego konfiguracja jest dostępna w PA, można go przerobić na moduł boczny.

OK znalazłem.

includes/box.php funkcja box_rss

i dodałem w 3 miejscach

$select_news[$i]['more'] = '<a rel="nofollow" href="https://'.url('rss', $select_news[$i]['title'], $select_news[$i]['id']).'"
Edytowane przez eljelj

Katalog firm , który pomoże Tobie kupić i sprzedać co tylko chcesz.

Mam problem z info, że adres jest zablokowany. Dotyczy to każdego nowego adresu

a nawet tego który jest już w katalogu

Adres jest zablokowany.

a nawet tego który jest już w katalogu

Strona istnieje już w bazie.

Adres jest zablokowany.

hm