Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Panowie, jak to naprawić, w zakładkach "mapa katalogu" takie coś mi się porobiło:

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 24 bytes) in /home/******/public_html/seokatalogi/*********/includes/url.php on line 78
Edytowane przez Robbieriviera

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

kaja45 z tego co widzę klucz licencyjny działa bezproblmowo na https://www.kaja45.pl/install/install.php. Napisz do mnie jeszcze raz dane do FTP i bazy SQL - zainstaluje skrypt gratis.

Witam, Panowie, jak to naprawić, w zakładkach "mapa katalogu" takie coś mi się porobiło:
Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 24 bytes) in /home/******/public_html/seokatalogi/*********/includes/url.php on line 78

A to moja wina. Zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl po poprawkę.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Przy próbie edycji wpisu i zmiany grupy na inna za każdym razem mam

Warning: htmlspecialchars_decode() expects parameter 1 to be string, array given in /domains/....pl/public_html/includes/function.php on line 101

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains/katalog-sklepow24.pl/public_html/includes/function.php:101) in /homepublic_html/includes/forms-admin.php on line 1424

Daję wstecz w przeglądarce zapisuję i jest ok.

Edytowane przez marpit

hm

Przeniosłem sobie katalog na localhosta, poprawiłem config.php... tylko przy odpaleniu wywala mi masę błędów:

Notice: Undefined index: action in C:\xampp\htdocs\includes\function.php on line 30

Notice: Undefined index: action in C:\xampp\htdocs\includes\function.php on line 327

Notice: Undefined index: action in C:\xampp\htdocs\includes\function.php on line 330

Notice: Undefined index: action in C:\xampp\htdocs\includes\function.php on line 333

Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in C:\xampp\htdocs\includes\function.php on line 349

Notice: Undefined variable: sql_add in C:\xampp\htdocs\includes\db.php on line 125

Notice: Undefined index: action in C:\xampp\htdocs\index.php on line 61

Notice: Undefined index: lang in C:\xampp\htdocs\includes\cache.php on line 37

Notice: Undefined index: id in C:\xampp\htdocs\includes\cache.php on line 38

Notice: Undefined index: pr in C:\xampp\htdocs\includes\cache.php on line 39

Notice: Undefined index: map in C:\xampp\htdocs\includes\cache.php on line 40

Notice: Undefined index: page in C:\xampp\htdocs\includes\cache.php on line 41

Notice: Undefined index: action in C:\xampp\htdocs\includes\cache.php on line 42

Notice: Undefined index: sort_key in C:\xampp\htdocs\includes\cache.php on line 44

Notice: Undefined index: sort_order in C:\xampp\htdocs\includes\cache.php on line 44

Notice: Use of undefined constant SCRIPT_FILENAME - assumed 'SCRIPT_FILENAME' in C:\xampp\htdocs\templates\kafirm\home.php on line 1

Gdzie leży błąd? ;)

Edytowane przez Gość

Gdzie leży błąd? :)

To nie są błędy tylko powiadomienia (notice). Odsyłam do pliku konfiguracyjnego php.ini i linii:

error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE

Pierwsze poprawki sprawdzania BL wysłane. Czekam na info czy działa.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Gdzie leży błąd? ;)

To nie są błędy tylko powiadomienia (notice). Odsyłam do pliku konfiguracyjnego php.ini i linii:

error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE

Faktycznie, poprawiłem. Jeszcze jedno mi zostało:

Deprecated: Function eregi() is deprecated in C:\xampp\htdocs\admin\index.php on line 16

Co z tym?