Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

katalogiseo.info

katalogi.net.pl

spiskatalogow.org

i tak jak krzysiuus pisał pochwal się nim w odpowiednim miejscu na forum.

Jeśli katalog będzie wartościowy i wpisy będziesz miał za free to na pewno będzie co sprawdzać :)

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Mój post kieruje do Generala, na stronie domowej skryptu, w dziale templatki promujesz i reklamujesz nierzetelną firmę i jej właścicielą. Na pierwszym miejscu na tej stronie jest niejaki Tomasz Kurzak ILNET. W ostatnich dniach kwietnia złożyłem u niego zamówienie. Zamówienie zostało przyjęte i przesłano mi bardzo szczegółowy harmonogram prac oraz nr konta do przelewu 50% kwoty wynikającej z zamówienia. Pieniądze przelałem tego samego dnia. Później pisałem wielokrotnie bez efektu, jak po prawie miesiącu napisałem, że jest "chyba oszustem" to zareagował. W dniu 30 maja przesłał mi jeden z projektów, który od razu zaakceptowałem i do dziś cisza. żaden z projektów złożonego zamówienia nie został wykonany. Proponuje usunąć pseudo ofertę tego pana i jego firmy aby nie denerwować innych klientów i użytkowników skryptu seokatalog. A wszystkim polecam omijać z daleka tą nierzetelną firmę.

katsystem.gif

Samoobsługowy System katalogowania katSystem.pl

Chciałbym, aby przy w najnowszych wpisach w katalogu (new.php) wyświetlała się większa liczba wpisów, niż ta która jest ustawiona dla podkategorii - np. zamiast 12 chcę mieć 100.

Gdzie zmienić wartość? Jakoś nie mogę znaleźć sposobu na to...

Mój aktualny new.php:

<? if (!preg_match('#templates/#i', $_SERVER[SCRIPT_FILENAME])) : ?>
<? $meta = array('title' => $GLOBALS['lang'][67], 'keywords' => strtolower($GLOBALS['lang'][67]), 'description' => $GLOBALS['lang'][67]); ?>
<? require_once($GLOBALS['url_dir'].'templates/'.$GLOBALS['cfg']['template'].'/header.php'); ?>
<? require_once($GLOBALS['url_dir'].'templates/'.$GLOBALS['cfg']['template'].'/sidebar.php'); ?>
  <div class="page-width">
	 <h1>									 
		<?=str_replace('%id%', $GLOBALS['cfg']['sub_site'], $GLOBALS['lang'][68]);?>:
	 </h1>
	 <div id="sites">		   
		<ul>
<? $sites = sites(); for ($i=0; $i<count($sites); $i++) : ?>
		   <li <? if ($sites[$i]['premium'] == 1) print('class="premium"'); ?>>
			  <strong><a href="https://<?=$sites[$i]['link'];?>" title="<?=$GLOBALS['lang'][30];?>: <?=$sites[$i]['title'];?>"><?=$sites[$i]['title'];?> ?</a></strong> <small>(ostatnia modyfikacja: <?=date('d.m.Y H:i', $sites[$i]['date']);?>)</small>
		   </li>   
<? endfor; ?>
		</ul>					 
	 </div>
  <br /><br /><br /></div>
<? require_once($GLOBALS['url_dir'].'templates/'.$GLOBALS['cfg']['template'].'/footer.php'); ?>
<? else : ?>
<? require_once('access.php'); ?>
<? endif; ?>

Edytowane przez Gość

Znajdź gdzie jest zadeklarowne sites();

Ewentualnie spróbuj na sztywno zmienić:

<? $sites = sites(); for ($i=0; $i<100; $i++) : ?>

Nie działa. To znaczy pętla wykonuje się, ale brakuje danych. Dane są jedynie dla 12 wpisów, pozostałe 88 linijek jest 'pustych'.

Z tego co widzę to:

print_r(sites());

Zwraca pełne dane rzeczonych 12 wpisów, więc problem jest chyba 'gdzieś wyżej'. :)

Witam.

Ja mam z kolei takie pytanie - czy jest możliwość, aby można było wprowadzać dane bez podkategorii? Chodzi mi konkretnie o to, iż strona ma zawierać usługi językowe (korepetycje, tłumacze itp.), więc to wszystko tyczy się jednej kategorii, w której podkategorie są mi zbędne. Jest taka możliwość, czy w PHP trzeba poprawiać funkcję pod swoje potrzeby?

Pozdrawiam

Hey mam problem otóż takie coś jest odpowiedzialne za wyświetlanie tagów:

<? if ($GLOBALS['cfg']['tag'] != '0') : ?>		 
	 <h3><a style="font-weight:bold;" href="#" title="<?=$GLOBALS['lang'][27];?>"><?=$GLOBALS['lang'][28];?></a>: <span style="padding-left:10px;"><?=alphabet_tags(' · ');?></span></h3>
	 <div id="tags">
		<?=global_tags('color', array('#FFFFFF'), ', ');?>
	 </div>
<? endif; ?>

Wszytko oczywiście działa. Modyfikuję szablon i chciałem tagi przenieść do footer.php i przekopiowałem ten kod + jeszcze ten od javascriptu i nie na wszystkich podstronach pojawiają się tagi – wyświetla się błąd:

Fatal error: Call to undefined function alphabet_tags() in C:\xampp\htdocs\templates\skora1a\footer.php on line 14

Taki błąd występuje np. na podstronach popularne, najnowsze, regulamin.

Na podstronie kategorii, podkategorii czy samej podstronie wpisu wszytko jest ok.

Czy może wiecie o co może chodzić?

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl