Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Zapewne słyszeliście o "ostrzejszej" polityce Google co do treści na stronach. Niestety chyba się do mnie dowalili na dobre. W zeszłym tygodniu zablokowali mi reklamy ze względu na strony z filmami online (nie mam nic przeciwko, poprostu ogłaszający się zmienili treść na swoich stronach i tego nie zauważyłem). Usunąłem strony z katalogów.

Niestety dzisiaj znowu się przyczepili do treści poronograficznych ale już z tym się nie zgadzam bo te kilka stron to albo hurtownie albo sklepy z "akcesoriami" dla dorosłych. Wkurza mnie to bo w ich wyszukiwarce bez problemu taka treść jest ok ale już na mojej stronie jest to nie w porządku.

Czyżby to zmasowany atak z ich strony bo mam za duzo linków?

Czy też macie podobne problemy?

Pozdrawiam

Robert

wymiana-walut.png

Witam, na początek chce wykupić licencję na 10 seokalatogów.

Chciała bym aby każdy z seokatalogów znajdował sie na innym adresie ip. Co możecie polecić? Serwer dedykowany? Jakiś konkretny usługodawca? Bo hosting u 10 róznych usługodawców to raczej kiepski pomysł. Ile średniej klasy seokatalog potrzebuje przestrzeni na dysku?

Edytowane przez M_Gaw

Mogę wypowiedzieć się, jeżeli chodzi o przestrzeń na dysku.

Skrypt seokatalogu ma ~8MB, więc z niestandardową templatką licz 10MB.

10000 wpisów to około 20MB.

O wiele więcej wyjdzie, jeżeli umożliwiasz upload obrazków czy dawania długich opisów. ;)

Chciałem wrzucić SWL do swoich seoków, pytanie mam jako początkujący swl-owicz.

Czy żeby umiescić linki w sidebar, wystarczy dać kod w PA w boxie reklam i statystyk czy musze dawać w sidebar.php.

Jesli opcja druga, to jak wgrać kod z seomatika?

Kombinuję i coś mi nie wychodzi :(

czy tego typu strony się jakoś generuje https://www.katalogi.intelekt.net.pl/ ? czy trzeba napisać sobie ? bo mam 4 starsze już katalogi i bym udostępnił do wpisów np. PR4 gizmodo oraz inne

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Generuje się samemu :) Masz bana na sprawdzanie PR, sprawdzałem w gizmodo.com.pl, nie można dodać stron o PR zdecydowanie wyższym niż 1.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!