Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Podaj linijkę 2 pliku home.php :) Być może wskazuje na złą lokację. Albo podmień plik home.php z oryginalnym, to samo z plikiem tags.php

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Dziękuję za podpowiedzi ale błąd był zupełnie gdzie indziej może innym się przyda więc opiszę. W dodawaniu subdomeny na home.pl czyli:

domena: playofgame.pl

subdomena: katalog.playofgame.pl

było ustawione:

Włącz przekierowanie na podkatalog z separacją serwisu

Powinno być:

Włącz przekierowanie na podkatalog bez separacji serwisu

Jeszcze raz dziękuję

Pozdrawiam

Unikalny darmowy moderowany Katalog stron PR 2

Interesujesz się grami zapraszam na Forum gry PR 3

cześć,

Mam problem z formularzem dodawania stron.

1. Po wpisaniu adresu na stronie globalnego dodawania i kliknięciu "wyślij", otwiera mi się pusta strona. Odświeżenie nic nie daje, dopiero kliknięcie w pasek adresu i wciśniecie "Enter" pozwala przejść dalej. Adres strony jest wpisany prawidłowo w drugim formularzu. Jak mogę to naprawić?

2. Po uzupełnieniu wszystkich danych i wpisaniu captchy i zatwierdzeniu formularza, otrzymuję komunikaty:

Warning: htmlspecialchars_decode() expects parameter 1 to be string, array given in
/seokatalog/includes/function.php on line 101

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by
(output started at /seokatalog/includes/function.php:101) in /seokatalog/includes/forms.php on line 571

Niestety nie mogę podejrzeć strony, ponieważ jest zaszyfrowana. Czy ktoś wcześniej spotkał się z tego typu problemem?

Edytowane przez początkujący
tak jest czytelniej

Wspolczynnik.pl - darmowy katalog stron

A ja mam pytanie z innej beczki. Robię sobie templatkę i za chiny ludowe nie potrafie znaleść parametru wielkości i wysokości Edytora w panelu admina. Chodzi oto że moja strona panelu admina jest węższa (szerokość) i nie widzę pełnego okna edytora. Chciałbym go pomniejszyć. Przeglądałem już plik css w katalogu edit_area ale żadna z tamtych edytowanych parametrów nie dała rezultatów.

Witam,

ja też z innej beczki, ale chyba tutaj prędzej trafię na osoby zorientowane w temacie :-)

Zadałem pytanie w innym miejscu tego forum, chciałbym się więcej dowiedzieć w temacie założenia własnej DG i jej prowadzenia przy współpracy z firmą Dotpay lub Homepay. Jeżeli ktoś z Was ma DG, prowadzi katalogi i zechciałby się ze mną podzielić informacjami, zapraszam tutaj.

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

:( dzięki - w taki razie czekam na pomoc z Ich strony... ale niesmak pozostaje już na zawsze :(

czy może ktoś wie gdzie ja mam napisać, zadzwonić czy zrobić cokolwiek aby ktoś mi pomógł :(

- CZY MA KTOŚ JAKIŚ KONTAKT DO AUTORA SKRYPTU SEOKATALOGI i strony seokatalogi.pl

bo pisze na meila na tej stronie i brak kontaktu !!!

Edytowane przez mianle