Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę że w tym tygodniu - jak jesteś niecierpliwy to zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl - wyślę wersję beta - nie ma problemu im więcej testujących tym lepiej :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Nie każdy chce wystawiać na próbę swój katalog z aktualizacją w wersji beta...

Dokładnie, tym bardziej, iż wpisy płatne są u mnie dość drogie (mowa tu o wpisach na 180/365 dni, a jest ich troszkę) i myślę że jako posiadacz takiego wpisu nie byłbyś zadowolony gdybym testował wersję beta i coś by się "wykrzaczyło" na dłuższą chwilkę ;) ryzyko jednak jakieś istnieje.

Edytowane przez logremonte

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Zgadza się - najbardziej newralgiczną że tak to ujmę zmianą w nowej wersji jest właśnie inna zasada działania ważności wpisów premium - teraz się liczą po dacie akceptacji a nie dodania. Na szczęście póki co nikt z testujących nie zgłaszał problemów akurat jeśli chodzi o tę modyfikację także może wreszcie zrobiłem coś raz a dobrze ? :P

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Generale, ostatnio zauważyłem że jakieś matoły wrzucają do SWL rotacyjnych seokatalogi (mogliby wyrzucić chociaż nazwę ze stopki). Przecież przez takie pratkyki ten świetny skrypt pójdzie drogą qlwebów niedługo. Może by pomyśleć o ograniczeniu licencji dla takich geniuszy?

E-INFONET - projektotowanie stron, sklepy internetowe, reklama w Toruniu

skoro ktoś kupuje licencję to jakim prawem ktoś ma mu zabraniać do czego wykorzystać katalog...

w twoim interesie jest to żeby twoje katalogi nie wyglądały jak reszta seoków :)

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

skoro ktoś kupuje licencję to jakim prawem ktoś ma mu zabraniać do czego wykorzystać katalog...

w twoim interesie jest to żeby twoje katalogi nie wyglądały jak reszta seoków :)

No nie do końca... jak coś nie wyjdzie to se przeniosę bazę i licencję na nowy adres... niestety opcja przenoszenia licencji daje duże możliwości i luz...

Ale jak sam powiedziałeś - po to się za coś płaci żeby nikt mi nie mówił co mam z tym robić.

Jako ze dawno się nie wypowiadałem w temacie, to powiem ze także czekam na aktualizację do nowej wersji.

A - i jeszcze jeden skromny pomysł... do statystyk dołożyłbym datę ostatniej moderacji.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

A - i jeszcze jeden skromny pomysł... do statystyk dołożyłbym datę ostatniej moderacji.

Dawno o tym mówiłem tylko nazwałem to "data ostatniej edycji" i uważam, iż jest to istotniejsza data nawet od samego dodania ;)

Dziś wyniki konkursu Generale?

Edytowane przez logremonte

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Mogę to jeszcze dodać bo to 5 minut roboty.

Dziś wyniki konkursu Generale?

Dajcie mi jeszcze czas do poniedziałku. Wtedy też aktualizacja będzie już publicznie dostępna i jakaś świąteczna zniżka może też się znajdzie... :)

Edytowane przez General_Depet