Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Może jakaś funkcja która by sprawdzała po kolei unikalność treści we wpisie ( np. z pierwszej strony wpisów, albo z zakresu dat ) Właściwie tak jak jest teraz po kliknieciu sprawdź unikalnośc tylko żeby to automatycznie szło i dzieliło na dwie grupy do 3 słow powtarzających się obok siebie , i powyżej 3 czy 4 słow które sa obok siebie` ?

A moze jest jakiś program który by wyciągnął tresci z każdego wpisu posegregował a anstepnie z taka baza tekstów jakims plagiatorem czy innymi narzedziami by się to sprawdziło ?

PS. Choć musze przyznac że ludzie co raz bardziej dbaja o teksty które dodają już prawie nie ma chamskich kopi całych tekstów :)

• 3 tygodnie później...

Mam problem z jednym z moich katalogów. Jest to SEOkatalog 1.42, który długi działał dobrze, ale w ostatnim czasie coś się zepsuło. Po dodaniu wpisu pojawia się on wśród ostatnio dodanych, ale gdy kliknę szczegóły zmienia się adres ale nadal wyświetla się strona główna.

Screen

Czy ktoś spotkał się z takim czymś i zna rozwiązanie tego problemu?

Mam problem z jednym z moich katalogów. Jest to SEOkatalog 1.42, który długi działał dobrze, ale w ostatnim czasie coś się zepsuło. Po dodaniu wpisu pojawia się on wśród ostatnio dodanych, ale gdy kliknę szczegóły zmienia się adres ale nadal wyświetla się strona główna.

Screen

W moim przypadku kiedyś po zmianie hostingu pokazywał się podobny błąd osobom dodającym wpis, który został normalnie dodany, wtedy pomogło to:

https://www.seokatalo...array-given-in/

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Mam problem z bazą danych.

Założyłem katalog na nowej domenie i kiedy podpinam stworzoną kiedyś bazę to strona główna katalogu zwraca komunika, że strona internetowa zawiera pętle przekierowań (FF: "serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie.").

Panel administracyjny działa. Dzieje się tak tylko przy tej bazie, kiedy podpinam dowolną inną (zarówno stworzoną w wersji 1.42 i 1.5 skryptu) wszystko jest ok.

Jakieś pomysły gdzie szukać rozwiązania?

Mam problem z bazą danych.

Założyłem katalog na nowej domenie i kiedy podpinam stworzoną kiedyś bazę to strona główna katalogu zwraca komunika, że strona internetowa zawiera pętle przekierowań (FF: "serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie.").

Panel administracyjny działa. Dzieje się tak tylko przy tej bazie, kiedy podpinam dowolną inną (zarówno stworzoną w wersji 1.42 i 1.5 skryptu) wszystko jest ok.

Jakieś pomysły gdzie szukać rozwiązania?

Problem jest w szablonie, masz w bazie inny ustawiony niż domyślny lub wgrany na serwerze.

Zaloguj się od razu do admina i ustaw szablon jaki jest dostępny, potem zmień na właściwy. Na pewno zadziała.

Jak działa mailing? Ile jest wysyłanych jednocześnie i jak to jest powiązane z crone jak ma ustawione np co 5 minut to ile będzie wysyłało co 5 minut ?

Edytowane przez marpit

hm

Screen

W moim przypadku kiedyś po zmianie hostingu pokazywał się podobny błąd osobom dodającym wpis, który został normalnie dodany, wtedy pomogło to:

https://www.seokatalo...array-given-in/

Dziękuję bardzo, to było to. Byłem święcie przekonany, że to moje ustawienia spowodowały te dziwne objawy, więc nawet nie przyszło mi do głowy poszukać w oczywistym miejscu :kwasny:

Po długiej przerwie udostępniam kolejne templatki.

Zapraszam:

https://seo-design.pl/kategoria/link/seria-sd/

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Witam, mam problem Panowie.

Więc tak mam taki kod:

<? $group = select_groups(); ?>

Jest on odpowiedzialny za listę rozwijaną opcji wygląda to tak po stronie przeglądarki:

obraz008.png

Po stronie kodu html:

obraz009.png

Chciałbym aby wyświetliły się tylko pola 3 i 4 (value - screen wyżej ) a pola 1 i 2 były niewidoczne z bazy ID.

Tutaj zrzut bazy jak wygląda tabela:

obraz010.png

Posunąłby ktoś pomysł jak powinien wyglądać kod:

<? $group = select_groups(); ?>

aby wyciągał tylko pole 3 i 4?

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl