Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Coś sypneło się ze statystykami nie aktualizuje ich

Pewnie ban na IP.

Coś sypneło się ze statystykami nie aktualizuje ich

u mnie to samo :/

majesticseo.com zmienił nieco strukturę swojej stronki. Plik z poprawką includes/optimization.php znajduje się w paczce instalacyjnej i aktualizacyjnej od wersji 1.5 oraz pod adresem https://www.seokatalogi.pl/download/optimization.zip

Witam

Nie dział mi prawidłowo mapka katalog stron

www.seo.netpiko.com

i też jak włącze dodatkowe pola katalogu firm to ich nie ma.

Standardowo poproszę dane do PA i FTPa na kontakt@seokatalogi.pl

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

majesticseo.com zmienił nieco strukturę swojej stronki. Plik z poprawką includes/optimization.php znajduje się w paczce instalacyjnej i aktualizacyjnej od wersji 1.5 oraz pod adresem https://www.seokatalo...ptimization.zip

Dzięki ;) Wszystko już działa prawidłowo.

Wspolczynnik.pl - darmowy katalog stron

• 2 tygodnie później...

Przewidujesz dodanie do Seokatalogu działu z newsami/aktulanościami? Ewentualnie może ktoś polecić skrypt katalogu najlepiej o zbliżonych możliwościach i cenie (może coś na wordpressie), ale z działem typu aktualności?

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

ale jakie aktualności mają się w tym dziale znajdować? najnowsze wpisy (istnieje), blog, rss?

Z innej beczki:

Zdarza się (ostatnio coraz częściej) że do moderacji trafiają opisy gdzie, ni z tego ni z owego pojawia się litera n albo podwójne nn. Początkowo myślałem, że to wina jakiejś dodawarki (bo zdarzenie ma charakter losowy), ale widzę, że również przez formularz kontaktowy tak się dzieje - więc to chyba jednak coś u mnie. Ktoś się z tym spotkał?