Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

1. Pasowała by możliwość "odkliknięcia" (odznaczenia) opcji dezaktywuj i blokuj w zakładce Grupa Wpisów - Czasami moderuje się zbyt szybko :), analogicznie w kategoriach i zapewne jeszcze w kilku miejscach.

Nie jestem pewien czy obiekt radio umożliwia "odznaczenie się" - poszukam.

2. Nie wiedzieć czemu górne menu mnie informuje że jestem w "home" a jestem w Grupie Wpisów

Tak to już ktoś wcześniej zauważył - będzie poprawione jak najszybciej bo to prosta rzecz.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Przejrzałem jako amator i wygląda super. Dobrze, że wszystko jest zebrane i istnieje możliwość szybkiej edycji. Odnośnie ceny licencji to wydaje się w sam raz. Przydałaby się jedynie wersja testowa/trial. Jednak zainstalowanie samemu na swoim koncie (ludzie mają wszędzie hosting jak i własne serwery) może wyglądać różnie.

Przydałaby się zakładka Kontakt. Oczywiście można kontakt wpisać w regulaminie. Wychodząc z założenia, że katalog będzie płatny, myślę że kontakt powinien być na stronie.

Pierwsze wrażenie jest bardzo dobre !

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Przejrzałem jako amator i wygląda super. Dobrze, że wszystko jest zebrane i istnieje możliwość szybkiej edycji. Odnośnie ceny licencji to wydaje się w sam raz. Przydałaby się jedynie wersja testowa/trial. Jednak zainstalowanie samemu na swoim koncie (ludzie mają wszędzie hosting jak i własne serwery) może wyglądać różnie.

Dzięki za pozytywną opinię :)

Co do wersji trial zastanowię się chociaż pokemonów próbujących złamać licencje niestety nie brakuje.

Przydałaby się zakładka Kontakt. Oczywiście można kontakt wpisać w regulaminie. Wychodząc z założenia, że katalog będzie płatny, myślę że kontakt powinien być na stronie.

Pierwsze wrażenie jest bardzo dobre !

Dzięki! Kontakt - proszę bardzo tylko napisz mi czy ma być w formie dodatkowej podstrony czy może boxu w sidebarze ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Czy ja nie widziałem, czy może nie ma wyboru firmy obsługującej płatności ? Coś mi się wydaje ze w początkowym projekcie była taka możliwość.

Pozatym fjanie wygląda i dość dużo opcji jest.

Obexus ma rację, puśc na światowy rynek, tylko ceny odpowiednie ustaw bo wydać 33 dolców czy 25 euro to dal nich jak splunąc. Skrypt wtedy stanie sie szybko śmieciowym.

Dodatkowa podstrona (w adminie włącz/wyłącz) z formularzem i recapchą proszę :)

OK.

Gratuluję ładna rzecz puść to na rynek światowy a zarobisz.

Oczywiście mam taki zamiar ale priorytetem jest dla mnie teraz poprawienie wszystkich ewentualnych błędów i wprowadzenie modyfikacji jakie są Wam potrzebne.

Czy ja nie widziałem, czy może nie ma wyboru firmy obsługującej płatności ? Coś mi się wydaje ze w początkowym projekcie była taka możliwość.

Wyboru firmy obsługującej płatność dokonujesz sam bo jest to związane z kwestiami prawno-skarbowymi których skrypt za Ciebie nie załatwi. Po zarejestrowaniu konta np. w DotPay możesz stworzyć sobie tam usługę kupna kodu - DotPay wygeneruje Ci listę kodów które importujesz w SEOKatalogu (zakładka Konfiguracja -> Grupy Wpisów). Dopisujesz jeszcze swoją treść np: wyślij SMS-a na nr. XXXX o treści XXX lub dokonaj przelewu pod linkiem.

Automat jest w planach.

usun dodawniae kategorii ze strony głownej - zrob to jako osobna podstrona

wygląd m isie podoba

jestem zachwycony ... ceną :) nie bedzie dostepny dla pokemonów :)

edit: ale zdarłeś .... z innego skryptu :)

edit: brak tagów przy przeglądaniu kategorii (lepsza indeksacja do wewnątrz)

dodawanie wpisów MUSI byc jako osobna strona - nie moze byc tak ze coś sugerujesz pod kategoriami :(

edit3: przeleciałem ACP - jest cacy :)

edit4: filtr antyspamowy MUSI BYĆ textarea ... to powoduje wygodniejsze wpisywanie

Edytowane przez zgred

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

edit: brak tagów przy przeglądaniu kategorii (lepsza indeksacja do wewnątrz)

Chodzi Ci o to żeby były tagi na podstronach kategorii ?

dodawanie wpisów MUSI byc jako osobna strona - nie moze byc tak ze coś sugerujesz pod kategoriami :)

Dodawanie wpisu jest jako osobna podstrona - tylko wpisywanie adresu jest z poziomu podkategorii - to wszystko spuścizna po otwartym mini ale nic nie stoi na przeszkodzie utworzyć sobie 3 oddzielne pliki i te formularze w 5 minut tam sobie przenieść :)

edit4: filtr antyspamowy MUSI BYĆ textarea ... to powoduje wygodniejsze wpisywanie

Znów nie rozumiem :) - chodzi o wpisywanie zabronionych fraz ? Toż jest właśnie w textarea. PA -> zakładka Blokowane -> Frazy

Edytowane przez General_Depet

to patrzyłem w złą zakładkę :)

tak - tagi na kazdej podkategorii :) ale związane z wpisami z danej podkategorii/kategrii głównej - tak zeby szybko zaindeksować dane wpisy w zadanej kategorii

Edytowane przez zgred

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

W trakcie dodawania stron do pierwszego katalogu na tym skrypcie zauważyłem, że podczas zgłaszania każdej pojedynczej strony będąc zalogowanym muszę podawać swój email.

Po co tak, skoro maila jest już znany z procesu rejestracji ?

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):