Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

No moim zdaniem jest to losowane z wybranych kolorów, które sam podał przy pisaniu tej funkcji. :huh:

edit:

W plikach skryptu jednak nie znalazłem FFFF00 :]

Edytowane przez Gość

A jak usunąć żółty kolor z tagów? Bo jedynie żółty w tych tagach jest całkowicie nieczytelny :huh:

Tak losuje się ale na etapie programowani przewidziałem możliwość usunięcia pewnych kolorków - poniżej instrukcja:

Tagi wyświetlane są za pomocą 1 funkcji:

<?=global_tags('color', array('#FFFFFF'), ', ');?>

1 zmienna - kolor tagów (jak color to losuje)

2 zmienna - tablica kolorków których nie chcemy losować (w przypadku wyboru color)

3 zmienna - separator

Kolor żółty to #FFFF00; więc funkcja powinna wyglądać:

<?=global_tags('color', array('#FFFFFF', '#FFFF00'), ', ');?>

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

W jakim pliku? cat.php, home.php, sub.php czy tags-ajax.php?

Czy we wszystkich to zrobić?

edit: dziękuję, działa :huh:

Edytowane przez Gość

W jakim pliku? cat.php, home.php, sub.php czy tags-ajax.php?

Czy we wszystkich to zrobić?

We wszystkich no chyba że tylko w niektórych nie chcesz mieć żółtego...

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

A wracając do błędu z cudzysłowami - występują też w wpisach dodanych przez użytkowników. Mam nadzieję, że zrobisz fix'a zamieniającego \" i \" na " - to raptem dwa zapytania do sql (które mógłbym sam zrobić, ale błąd będzie występował nadal).

edit:

Przy raportowaniu wpisu przydało by się podanie przyczyny (nie wiem czy ktoś to już napisał) - bo dostałem zaraportowaną działającą stronę i nie wiem za co komuś podpadła...

edit2:

'79' => 'Przykro nam ale brak danych dla tageigo tagu ;(',

Do poprawki :shok:

Edytowane przez Gość

A wracając do błędu z cudzysłowami - występują też w wpisach dodanych przez użytkowników. Mam nadzieję, że zrobisz fix'a zamieniającego \" i \" na " - to raptem dwa zapytania do sql (które mógłbym sam zrobić, ale błąd będzie występował nadal).

Postaram się puścić Ci fixa max. do środy jak nie chcesz poczekać na 1.2

Jest jakaś zbliżona data wydania wersji 1.2 katalogu, a przy tym otworzenia stronki projektu?

Mam nadzieję że wyrobię się pod koniec lipca - ostatnie 2 tygodnie były typowo SEO; od dziś pracuję już znów na pełnych obrotach przy projekcie.

Generale, powtarza mi się problem z "\" tym razem w edytorze. Wystarczy raz zapisać plik style.css i efekt jest taki:

.loading {
height:30px;
background:url(\'../images/working.gif\') 50% 50% no-repeat;
width:100%;
text-align:center;
margin:0 auto;
}

Zatem zgłaszam błąd.

Choć właściwie to nie wiem czy nie pominąłem jakiejś aktualizacji, ale za diabła nie mogę znaleźć w panelu linka do aktualizacji - być może pojawia się tylko kiedy jest dostępna aktualizacja...

Pozdrawiam

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Generale, powtarza mi się problem z "\" tym razem w edytorze. Wystarczy raz zapisać plik style.css i efekt jest taki:

A to akurat mam już naprawione - poprawka poszła na maila.

Ja oprócz skryptu i FV (1 e-mail) nic nie dostałem od Ciebie...

Bo Ty zdaje się masz problemy z \\\ nie w edytorze plików tylko w formularzach dodawania strony - no i napisałeś że poczekasz na 1.2 ;)